Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Γκίκα "Η πατρίδα μου η Ήπειρος "

Το βιβλίο του Γιώργου Γκίκα "Η πατρίδα μου η Ήπειρος, περιπλάνηση στα ιστορικά μονοπάτια της Ηπείρου", κυκλοφόρησε τον Απρίλη 2013, από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ.
Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα ,στις 24/4/2013, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών και στη συνέχεια στα Γιάννενα στις 20/11/2013, στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών.
Την παρουσίαση στην Αθήνα έκαναν η Σταυρούλα Δημητρίου, Δικαστής-Συγγραφέας, ο Κώστας Γεωργουσοπουλος, Κριτικός θεάτρου-Λογοτέχνης και ο Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής management, Ηγεσίας και Συγγραφέας και ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Γιώργος Οικονόμου.

Την παρουσίαση στα Γιάννενα έκαναν ο Θανάσης Γκότοβος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Κωνσταντίνος Σιάκαρης, επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Σπύρος Εργολάβος, φιλόλογος-Συγγραφέας. Τον συντονισμό της παρουσίασης έκανε η Καρολίνα Καπόγλου, παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού Ι.T.V.
Ο συγγραφέας  με επιστολή του εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες  σε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων.
 Στη συνέχεια δημοσιεύουμε, μια από τις πολλές κριτικές που δέχτηκε για το βιβλίο του, του σεβαστού του δασκάλου Θεοδόση Βάτζιου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου