Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Μετέφερε με Φορτηγό 24 μη νόμιμους αλλοδαπούς και όταν τον σταμάτησε η Αστυνομία τους παράτησε κι εξαφανίστηκε

Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε επί της Εθνικής Οδού  Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στο ύψος του Μονολιθίου, ενώ από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται ο λαθροδιακινητής οδηγός ο οποίος διέφυγε
Εντοπίστηκε,  σήμερα (14-09-2013)  μετά τα μεσάνυχτα, επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς  του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Συνελήφθη 44χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Συνελήφθη χθες (13-09-2013) το βράδυ στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 44χρονος , κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο συλληφθείς μετά από διαπληκτισμό που είχε με  31χρονο ,  πυροβόλησε μια φορά εναντίον του χωρίς να τον τραυματίσει.
Ο 44χρονος συνελήφθη  και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας  ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

 

Αποφυλακίζουν κρατούμενους με… βραχιολάκια!

 

Το κόστος θα επιβαρύνει τους έγκλειστους και υπολογίζεται στα 1.500 ευρώ.
Τη δυνατότητα σε τουλάχιστον 2.500 κρατούμενους των φυλακών να αποφυλακιστούν τοποθετώντας το λεγόμενο «βραχιολάκι» επιτήρησης, ώστε οι Αρχές να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται, αλλά και να επιτευχθεί σε σημαντικό βαθμό η αποσυμφόρηση των φυλακών, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, το κόστος για το σύστημα «γεωεντοπισμού» των υποδίκων και καταδίκων θα επιβαρύνει τους κρατουμένους που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα και υπολογίζεται στα 1.500 ευρώ για το κάθε «βραχιολάκι», ενώ αν διαπιστωθεί ότι ο κρατούμενος δεν έχει τη δυνατότητα να καταβάλει τα χρήματα, το ποσό θα καταβάλλεται από το Δημόσιο.
Το νομοσχέδιο θα αφορά τους κρατουμένους που βρίσκονται σε καθεστώς προφυλάκισης, εκείνους που κάνουν χρήση του θεσμού των αδειών, αλλά και τους κρατούμενους που απολύονται από τις φυλακές με όρους, όταν έχουν εκτίσει μέρος της ποινής που τους έχει επιβληθεί.
newsbomb.gr 

Το ''Ηπειρώτικο Αντάμωμα '' του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, συνέχεια των καλοκαιρινών πανηγυριών που διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι στα χωριά της Ηπείρου

''Ως συνέχεια των καλοκαιρινών πανηγυριών που διοργανώνονται στα χωριά της Ηπείρου'' χαρακτήρισε ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος,  το  ηπειρώτικο αντάμωμα, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω
Λιοσίων, την Παρασκευή 13  Σεπτεμβρίου 2013, υπό τους ήχους του κλαρίνου, του εξαίρετου Ηπειρώτη κλαρινίστα Νίκου Φιλιπίδη, με τους Αντώνη Κυρίτση, την Παγώνα Αθανασίου και τον Κώστα Μήτση στο τραγούδι, στο προαύλιο χώρο του κλειστού  Γυμναστηρίου του Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων και καταχειροκροτήθηκε
θερμά και με πάθος, από τους παρευρισκόμενους, δείγμα αποδοχής του χαρακτηρισμού αυτού.