Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν διόδια για βουλευτές επαρχίας που δεν χρησιμοποιούν αεροπλάνο

Με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής οι βουλευτές επαρχίας οι οποίοι δεν θα χρησιμοποιούν αεροπλάνο για τις μετακινήσεις τους... προς και από τις εκλογικές τους περιφέρειες, θα μπορούν να περνούν με τα αυτοκίνητά τους τα διόδια δίχως να πληρώνουν.
Όπως ανήγγειλε σχετικώς η προεδρεύουσα κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά προς το Σώμα, στους βουλευτές επαρχίας και συγκεκριμένα εκείνους που θα παραιτηθούν του δικαιώματος λήψης αεροπορικών εισιτηρίων, δίνεται η δυνατότητα κάλυψης των εξόδων διοδίων για τη μετάβαση στις προεκλογικές τους περιφέρειες. Η εκχώρηση αυτή θα γίνεται με ανέκκλητη δήλωση του βουλευτή.

Το Βήμα
Πηγή:tromaktiko

Δείτε τις ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ στρατιωτών στη σκοπιά!!!



Ώρα να δούμε τα πιο ξεκαρδιστικά και έξυπνα μηνύματα των στρατιωτών Είναι απίστευτο τι …έμπνευση έχουν!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ…
- Το στρατόπεδο είναι τόσο μεγάλο, που αν μπουκάρουν εχθροί το πρωί από την κεντρική πύλη, εμείς θα το μάθουμε από τις ειδήσεις των 8.
- Σήμερα μάθαμε να στρώνουμε κρεβάτια στρατιωτικά. Ήταν τα 30 πιο άσχημα χαραμισμένα λεπτά της ζωής μου. Κι έχω παρακολουθήσει και κέρλινγκ.
- Μεγαλύτερος φόβος και απ’ το να ξεμείνεις από σφαίρες στον πόλεμο είναι να ξεμείνεις από μπαταρία κινητού στο «Γερμανικό».
- Παραδόξως η πρώτη μας βολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν σκοτώθηκε κανείς μας.
- Αν συνεχιστεί κι άλλο η οικονομική κρίση, στο πεδίο βολής θα σχηματίζουμε όπλο με τα χέρια μας και θα φωνάζουμε «πιίου-πίου».
- Αν ήξεραν οι μαμάδες τι φαΐ πετάμε στο στρατό, δεν θα τολμούσαν ποτέ να πούνε την ιστορία με τα πεινασμένα παιδάκια στην Αφρική.
- Κάποιοι επιλοχίες μας είναι τόσο ταγάρια, που θα φοβόμουν να τους αναθέσω ακόμα και τη
διοίκηση του στρατού των playmobil μου.
- Όσο χαζός και αν είσαι, στον στρατό αν έχεις γυαλισμένα άρβυλα και χτυπάς σωστά προσοχή είσαι ένας μικρός επιστήμονας.
- Αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι σε άδεια απ’ τον στρατό από το γεγονός ότι είμαι σε κλειστό χώρο με άλλους ανθρώπους και κανείς δεν κλάνει.
- Ο ταξίαρχος μας προέτρεψε να τρώμε γερό πρωινό. Το άκουσαν αυτό το βουτυράκι και η μία μαρμελαδίτσα που δικαιούμαστε και πέθαναν στα γέλια.
- Είμαι πλέον σίγουρος ότι όλες τις διαδικασίες στον στρατό τις σχεδιάζει μια επιτροπή που αποτελείται από άτομα που δεν μιλιούνται μεταξύ τους.

Λάρισα: Αγριογούρουνο επιτέθηκε και σκότωσε κτηνοτρόφο!


Το αγριογούρουνο βρισκόταν κρυμμένο σε θάμνους και ο άτυχος κτηνοτρόφος δεν το είχε αντιληφθεί - Όταν χτυπήθηκε πρόλαβε να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του...
Τραγικό θάνατο βρήκε 54χρονος κτηνοτρόφος στο Δαμάσι Τυρνάβου, όταν δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο. Ο άτυχος άνδρας, πήρε τα πρωί το κοπάδι του να το οδηγήσει σε βοσκοτόπια που βρίσκονται ψηλά σε θαμνώδη περιοχή του χωριού.
Περίπου 500 μέτρα από τον στάβλο του, δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από αγριογούρουνο, που ήταν ανάμεσα στους θάμνους και το οποίο δεν είχε αντιληφθεί.
Η άγρια επίθεση που δέχθηκε, πέραν των λοιπών πληγών είχε σαν αποτέλεσμα να κοπεί η κεντρική αρτηρία στον αριστερό μηρό, γεγονός που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνη γνώμη Ε.Δ.Α. για έργο του ΤΕΙ Ηπείρου




Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με έγγραφό του προς τον Ειδικό Λογαριασμό Αξιοποίησης Κονδυλίων ΤΕΙ Ηπείρου εκφράζει την υπό προϋποθέσεις σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου «Καταγραφή και αξιολόγηση του γενετικού υλικού των απειλούμενων τοπικών ειδών και ποικιλιών». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 140.000 ευρώ.

Η 'Ενωση Ηπειρωτών Ιλίου, τιμώντας το 'Επος του 40, παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση ''Η Μάχη που έκρινε τον Πόλεμο - 'Υψωμα 731'', την Κυριακή 27 Οκτωβρίου , ώρα 20.00', στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Ιλίου ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, Αγίου Φανουρίου 99, 'Ιλιον.