Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Μάνα και κόρη τον έκαναν «μαύρο» στο ξύλο - Τον έπιασαν με άλλη

Μάνα και κόρη αγανάκτησαν... Όπως ήταν φυσικό τον έκαναν τόπι στο ξύλο!
Για γέλια και για κλάματα είναι το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Βιοτεχνικού Πάρκου της Πάτρας και στους δρόμους των Δεμενίκων.
Πρωταγωνίστριες μάνα και κόρη οι οποίες άρχισαν να βρίζουν και να δέρνουν με τα τακούνια τους έναν άνδρα, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον σύζυγο και πατέρα!
Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας λίγο νωρίτερα ο άντρας "είχε συλληφθεί" να έχει μέσα στο αυτοκίνητό του νεαρή καλλίγραμμη από την Αλβανία, με την οποία βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις.
Μέχρι που στο σημείο έφτασαν οι δύο γυναίκες οι οποίες έπιασαν την ερωμένη από τα μαλλιά και την πέταξαν κακήν κακώς έξω από το αυτοκίνητο και στη συνέχεα έκαναν τον μαύρο στο ξύλο.
Πηγή:newsbomb.gr


Συνελήφθη 23χρονος για κλοπή από δωμάτιο του νοσοκομείου Πρεβέζας

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 23χρονος το μεσημέρι της 14-11-2013, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία 61χρονης ημεδαπής από το δωμάτιο νοσοκομείου στην Πρέβεζα, αφαίρεσε από το πορτοφόλι της το χρηματικό ποσό των (140) ευρώ.
Η  δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Με κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Πολυτεχνείου, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τίμησε την εξέγερση των φοιτητών του 73 κατά της χούντας των συνταγματαρχών και τη θυσία της ελληνικής νεολαίας.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών,  αποτελούμενη από
τον Πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή, τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Κώστα Ζηκόπουλο, τον Αναπληρωτή Ταμία Χριστόφορο Τζαρτζούλη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ηλέκτρα Κίκη, Διονύση Τσούτση, Ελένη Ντάσιου, Μαρίνα Τζάκου, Βίκυ Καραγιάννη- Αράπη, Νίκο Ζέκη και Χριστόφορο Ευθυμίου, ταπεινοί προσκυνητές μπροστά στην μνήμη των αγώνων και των αγωνιστών της ηρωικής προσπάθειας των νέων του Πολυτεχνείου, αναλογιζόμενοι το πόσο μεγάλο είναι το
χρέος να διαφυλαχθούν τα αγαθά της ελευθερίας και της δημοκρατίας, έδωσε και πάλι φέτος το παρόν, στο χώρο που τα νιάτα της Ελλάδας το 1973 πάλεψαν για ''ψωμί- παιδεία- ελευθερία'' και έκλεινε ταπεινά το γόνυ, για αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για πανανθρώπινα ιδανικά και αξίες, καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο που έχει στηθεί στον χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Πάνω από (1,4) τόνοι κάνναβης εντοπίστηκε σε φορτηγό κοντά στη Μακύνεια Ναυπακτίας

Συνελήφθησαν δύο μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία οργάνωσε τη μεταφορά των ναρκωτικών, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους
Από τις αρχές του 2013, οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου έχουν συλλάβει (367) άτομα σε (267) υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών και έχουν κατασχέσει, μεταξύ άλλων, (8) τόνους και (376) περίπου κιλά κάνναβης
Πλήγμα στα κυκλώματα εισαγωγής, εμπορίας και διακίνησης κάνναβης, κατάφεραν
αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι οποίοι προχώρησαν χθες (15-11-2013) μετά τα μεσάνυχτα στo 233ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αντιρρίου, στη σύλληψη ενός 43χρονου υπηκόου Αλβανίας και ενός 45χρονου ημεδαπού, οι οποίοι συμμετείχαν στην οργάνωση, την εισαγωγή και εμπορία σημαντικής ποσότητας κάνναβης στη χώρα μας, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους (ένας αλλοδαπός και ένας 51χρονος ημεδαπός).

Παγωτά με αναλγητικά χάπια βρέθηκαν στη Βρετανία


Η Tesco, η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία, απέσυρε παγωτά με το σήμα της, καθώς σε δύο από αυτά βρέθηκαν αναλγητικά χάπια.

Στην ανάκληση παγωτών με το σήμα της προέβη την Παρασκευή η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Βρετανία, Tesco, καθώς σε δύο από αυτά βρέθηκαν αναλγητικά χάπια.
Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι είχαν ενημερωθεί οι αρχές και χωρίς να αναφέρει σε ποια περιοχή βρέθηκαν αυτά τα παγωτά, σημείωσε ότι «δεν έχουμε επιβεβαιώσει ακόμη εάν αυτό έγινε επίτηδες ή όχι, αλλά ερευνούμε το περιστατικό σε συνεργασία με τον προμηθευτή μας και ζητούμε από τους πελάτες μας που έχουν αγοράσει από τα συγκεκριμένα παγωτά να τα επιστρέψουν στα καταστήματά μας».
esyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΗΜΑΡ: Επίκαιρα όσο ποτέ τα αιτήματα της εξέγερσης του 73

Ν.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Σαράντα χρόνια από τη μεγαλειώδη εξέγερση του Πολυτεχνείου και ενώ η χώρα  διέρχεται τη μεγαλύτερη οικονομική και  κοινωνική  κρίση της Μεταπολίτευσης, τα αιτήματα της εξέγερσης του 73 για ισότητα και δημοκρατικά δικαιώματα,  παραμένουν ορόσημα και  περισσότερο επίκαιρα από ποτέ.   
Η νέα γενιά  σήμερα  μαστίζεται από την κρίση και την ανεργία. Βλέπει τις προοπτικές της να συρρικνώνονται και τα όνειρά της να χάνονται, αλλά  αρνείται να  τεθεί στο περιθώριο της ιστορίας. Αρνείται να αποτελέσει «τη χαμένη γενιά»  και είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το μέλλον που της αξίζει.  Για να επιτευχθεί αυτό δεν πρέπει να υποκύψει  στα ψευδοδιλλήματα και το λαϊκισμό, αναγνωρίζοντας παράλληλα ως το μεγαλύτερο χρέος της  την αδιάκοπη μάχη ενάντια στα φαινόμενα φασισμού και τη διαφύλαξη της Δημοκρατίας. Ειδικά σε μια εποχή που  φαντάσματα του παρελθόντος ξανά την επιβουλεύονται.

ΔΕΙΤΕ: Η εικόνα που κάνει θραύση στο Ιντερνετ: Το απίστευτο... πουλόσκυλο

 Το πουλόσκυλο είναι μια λέξη που γεννήθηκε πριν λίγες ώρες από τους χρήστες του Διαδικτύου που έχουν πάθει αμόκ με τη φωτογραφία που...ανάρτησε μια Νεοζηλανδέζα και δείχνει αυτό ακριβώς που λέει η λέξη: Ενα «πουλόσκυλο». Η 22χρονη από τη Νέα Ζηλάνδια έβγαζε ασταμάτητα φωτογραφίες τον σκύλο της φίλης της στην παραλία. Αφού επέστρεψε σπίτι της έριξε μια ματιά στις φωτογραφίες που είχε βγάλει και εκεί διαπίστωσε ότι είχε πετύχει μια απίστευτη στιγμή: Το σκύλο να τρέχει προς τη θάλασσα και ακριβώς μπροστά του ένα γλάρο με τα φτερά ανοιχτά με τέτοιο τρόπο που τα φτερά φαίνονταν σαν να ήταν του σκύλου!
Πηγή: Yahoo OMG
 

Εκπέμπουν από το Πολυτεχνείο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Δοκιμαστική εκπομπή ραδιοφωνικού προγράμματος από το χώρο του Πολυτεχνείου πραγματοποίησαν απόψε εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ.
«Αυτό που ακούτε είναι η φωνή των ελεύθερων εργαζόμενων της ΕΡΤ. Είμαστε στον αέρα μαζί σας. Η ΕΡΤ είναι ανοιχτή», ανέφερε ο εκφωνητής. Εξάλλου, ανακοίνωσε ότι αργότερα θα μεταδοθεί μέσω της ΕΤ3 και εικόνα από το χώρο του Πολυτεχνείου.
Όπως σημείωσε ο εκφωνητής, η εκπομπή του προγράμματος γίνεται με τη χρήση ιδίων μέσων, και ειδικότερα δύο απλούς υπολογιστές, καθώς και τη βοήθεια που πρόσφεραν στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, οι 9 φοιτητικοί σύλλογοι και ο σύλλογος των διοικητικών υπαλλήλων του Πολυτεχνείου.
Οπως ανακοινώθηκε, για αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένη 9ωρη ζωντανή εκπομπή που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.
«Συνεχίζουμε τον αγώνα και θα εκπέμψουμε από το Πολυτεχνείο, μέσω διαδικτύου, στο www.ertopen.com με τη βοήθεια μόνο των φοιτητών και των εργαζομένων στο ΕΜΠ, παρά την εμμονή της Πρυτανείας να μη συγκαλεί την Επιτροπή Εορτασμού του Πολυτεχνείου εχθές, ώστε να μην διαφανεί η ομόθυμη θέληση όλων όσων απαρτίζουν αυτή την επιτροπή πλην της Πρυτανείας», τόνιζε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ καλώντας σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.