Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ηπειρωτικός Σύλλογος Ludwigshafen και Περιχώρων, διοργανώνει Ηπειρώτικο αντάμωμα για τον ερχομό του νέου έτους, στις 31 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 20.00' στην αίθουσα στο Kulturzentrum „Das Haus“, Bahnhofstraße 30, 67059 Ludwigshafen

Ο Ηπειρωτικός Σύλλογος Ludwigshafen και Περιχώρων, σας προσκαλεί στις 31 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20 μ.μ. στην γνωστή αίθουσα στο Kulturzentrum „Das Haus“, Bahnhofstraße 30, 67059 Ludwigshafen, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του νέου έτους 2014.

Η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής και οι Σύλλογοι Ηπειρωτών Βορείου Τομέα Αθηνών, πραγματοποιούν από κοινού πολιτιστική εκδήλωση-πολυθέαμα, στις 16 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30', στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης 10-12 Πεύκη), με θέμα : " Οι Ηπειρώτες Εθνικοί Ευεργέτες, ως συντελεστές της Προόδου της Ανθρωπότητας "

Η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών της  Περιφέρειας Αττικής  και οι Σύλλογοι Ηπειρωτών  Βορείου Τομέα Αθηνών ( Νέας Ιωνίας Αττικής, Λυκόβρυσης, Βορείων Προαστίων- Πεύκης, Ηρακλείου Αττικής, Μεταμόρφωσης Αττικής, Αμαρουσίου, Μελισσίων, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Παπάγου, Πεντέλης και Νέας Πεντέλης),  πραγματοποιούν απο κοινού, Πολιτιστική εκδήλωση-Πολυθέαμα, την  16ην Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και με ώρα εναρξης την 18.30', στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (  οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης 10-12 Πεύκη) , με θέμα : 

"Οι Ηπειρώτες Εθνικοί Ευεργέτες, ως Συντελεστές της Προόδου της Ανθρωπότητας ".

Συνελήφθησαν πέντε Ρομά για κλοπή από ηλικιωμένη 105 ετών στο Ωραιόκαστρο Ιωαννίνων

Οι δράστες αφαίρεσαν, με την μέθοδο της απασχόλησης, χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη
Συνελήφθησαν χθες (07-12-2013) το μεσημέρι στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καλπακίου - Κακαβιάς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, πέντε ημεδαποί Ρομά, τρεις γυναίκες, ηλικίας 45, 47 και 43 ετών και δύο άντρες, ηλικίας 25 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Προτάσεις για «ηθικά» (και φιλοσοφημένα) χριστουγεννιάτικα δώρα

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σου; Οι συμβουλές που ακολουθούν δε θα σε κατευθύνουν σε κάτι συγκεκριμένο, όμως θα σε βοηθήσουν να πετάξεις στην άκρη όλες εκείνες τις ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων που εμπεριέχουν κάποιο είδος σκληρότητας (προς τα ζώα, τον πλανήτη, τους κατοίκους του). Ό,τι απομένει, θα μπορούσε με μια λέξη να χαρακτηριστεί οικολογικό ή αλλιώς φιλοσοφημένο δώρο. Αν είναι προσεκτικά επιλεγμένο, θα ταιριάζει απολύτως με το πνεύμα των Χριστουγέννων και θα προσφέρει χαρά και ένα παραδειγματικό μήνυμα αγάπης προς τον παραλήπτη του.

Τι να αποφύγεις

Αν θέλεις να κάνεις πιο ευαίσθητες επιλογές, θα πρέπει π.χ. να αποφύγεις:

Το γιαούρτι ρίχνει την πίεση του αίματος

Σύμφωνα με μία μελέτη, όσοι καταναλώνουν συστηματικά γιαούρτι με λίγα λιπαρά, έχουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν υπέρταση (υψηλή πίεση του αίματος). Αμερικανοί ερευνητές παρακολούθησαν επί 15 χρόνια την πορεία της υγείας περισσότερων από 2.000 εθελοντών, διαπιστώνοντας πως ένα κεσεδάκι λάιτ γιαούρτι τουλάχιστον μία φορά κάθε τρεις μέρες, μειώνει ον κίνδυνο υπέρτασης κατά 31%. Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν σε επιστημονική εκδήλωση της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΑΗΑ).

Αυτός είναι ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός στην αιματηρή συμπλοκή με κακοποιούς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

- Πρόκειται για τον 43χρονο υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, πατέρα ενός 12χρονου κοριτσιού
- Η συμπλοκή έγινε σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, όταν αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε καλύβα
- Από την ανταλλαγή πυρών νεκροί έπεσαν και δύο Αλβανοί
- Την οδύνη του εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας. Συλλυπητήρια μήνυματα από το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα
- Οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας
Ενας αστυνομικός έπεσε νεκρός τα ξημερώματα μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο αλλοδαπών και αστυνομικών που έγινε σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας.

Επτά πόνοι που δεν πρέπει να αγνοήσετε για κανένα λόγο

Η νούμερο ένα αιτία για την οποία επισκεπτόμαστε το γιατρό είναι ο πόνος. Συγκεκριμένα, πάνω από το 50% των διακομιδών στα νοσοκομεία και το 30% των επισκέψεων σε ιατρεία αφορούν πόνο σε κάποιο σημείο του σώματος.
Δείτε ποιους πόνους δεν θα πρέπει να αγνοούμε, σύμφωνα με ειδικούς στην καρδιολογία, την εσωτερική παθολογία, την γηριατρική και την ψυχιατρική, αλλά θα πρέπει αμέσως να συμβουλευόμαστε κάποιο γιατρό.

Δικαιοσύνη και πλειστηριασμοί: Με την κοινωνία ή με τις τράπεζες;

                                                   από την Ρένα Παυλάκη - Διακίδη
Με αφορμή την εκδίκαση υπόθεσης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου...
Την περασμένη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, στο πλαίσιο διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων, ενώπιον του προέδρου κ. Θωμά Δουκάκη, συζητήθηκε αίτηση αναστολής Εκτέλεσης Πλειστηριασμού της εταιρείας “Κ.... και ΣΙΑ ΕΕ” κατά πιστωτικού ιδρύματος. 
Η υπόθεση αυτή, θα μπορούσε να είναι μια καθημερινή, συνηθισμένη – άρα και ανάξια ειδικής αναφοράς – υπόθεση, ωστόσο, για μια σειρά από παραμέτρους, κρίνεται σημαντική, αναλόγως δε της έκβασής της, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, κατά τα επόμενα στάδιά της, και ιστορική για τα δεδομένα της ελληνικής δικαιοσύνης.

Έχασε πάλιο ο ΠΑΣ με 2-0, από τον Πανθρακικό

Νέα «στάση» για τον ΠΑΣ!

Στην Ήπειρο τα Χριστούγεννα ο Κ. Καραμανλής

Ταξίδι με τη σύζυγό του Νατάσα και τα παιδιά του Αλέκο και Αλίκη ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός για τα Χριστούγεννα.
Συγκεκριμένα, αναμένεται να βρεθούν στo Δολό Πωγωνίου και σε άλλα ορεινά χωριά της Ηπείρου ενώ θα επισκεφθούν και τα Γιάννενα.
Η Ήπειρος ως γνωστόν αποτελεί αγαπημένο χειμερινό προορισμό της οικογένειας Καραμανλή.
Πηγή:newsbomb.gr


ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ….ΑΓΑΠΗ





«Μαέστρος της κινδυνολογίας, της καταστροφολογίας και του φόβου»

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Τον χαρακτήρισε «μαέστρο της κινδυνολογίας, της καταστροφολογίας και του φόβου».
«Τον άκουσα, χθες…
τον κ. Σαμαρά να επαίρεται διότι η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε, παρότι εμείς, δήθεν, κάναμε ό,τι μπορούσαμε γι» αυτό. Και αναρωτήθηκα: δεν γνωρίζει ο κ. Σαμαράς ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί;

Καθάρισε από το πρώτο η Κ-20 του ΠΑΣ τον Πανθρακικό

  Με τους τρεις βαθμούς της νίκης   στις αποσκευές της θα επιστρέψει η Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα από την Κομοτηνή

ΕΚΤΑΚΤΟ - Νεκρός αστυνομικός και 2 Αλβανοί


Ένας 43χρονος αστυνομικός έπεσε νεκρός στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με δύο Αλβανούς κακοποιούς.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, τις μεταμεσονύκτιες ώρες σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, σε ανταλλαγή...
πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και 2 ένοπλών Αλβανών, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 43χρονος υπαρχιφύλακας.
Νεκροί έπεσαν και οι δύο Αλβανοί.

Γιατί δεν πρέπει να πίνουμε απευθείας από το πλαστικό μπουκάλι

Ήπιατε ποτέ από ένα πλαστικό μπουκάλι και 
είδατε ένα τριγωνικό σύμβολο στον πάτο με έναν αριθμό μέσα; Ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός;
Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση; Λοιπόν κάνετε λάθος.
Ο αριθμός φανερώνει τη χημική ουσία από την οποία αποτελείται το πλαστικό
Πολυαιθυλένιο terephalate (PET)
Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE)

Δείτε τα επαγγέλματα με τις λιγότερες ώρες ύπνου!

Αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του μηχανοδηγού του τρένου που εκτροχιάστηκε στην Νέα Υόρκη, η έλλειψη ύπνου ήταν η αιτία του δυστυχήματος.
Το θλιβερό είναι ότι την ίδια παραδοχή, δηλαδή ότι οι ανεπαρκείς ώρες ύπνου οδηγούν σε θολή κρίση και μειωμένη αντίληψη, την κάνουν συχνά και οι πιλότοι όπως αποκαλύπτει μια έρευνα που έκανε το National Sleep Foundation (Κι όμως υπάρχει και είναι ίδρυμα στην Αμερική…).
Και δεν είναι οι μόνοι. Πολλοί επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, δεν κοιμούνται τις απαραίτητες 8 ώρες καθημερινά ώστε να αποδίδουν όπως και όσο πρέπει στην εργασία τους.

Θέλεις να χάσεις κιλά, αλλά δεν θέλεις να κάνεις δίαιτα. Τι μπορείς να κάνεις;

Προσθήκη λεζάντας
"Όχι άλλη δίαιτα!"! Δευτέρα 2 φρυγανιές, Τρίτη σαλάτα με τόνο, Τετάρτη μπιφτέκι με ψητά λαχανικά. Δεν αντέχεις να είσαι όλη την ημέρα με ένα πρόγραμμα στο χέρι που θα σου υποδεικνύει τι θα φας...
Δεν έχεις πρόβλημα με τα σωστά φαγητά, αδυνατείς όμως να παρακολουθήσεις με τόση ευλάβεια ένα πρόγραμμα διατροφής. Το έχεις δοκιμάσει και δεν κάνει για σένα, πολύ απλά γιατί στα μισά της προσπάθειας τα παρατάς.
Δεν θέλεις να κάνεις δίαιτα. Τέλος. Θέλεις όμως και μπορείς να ακολουθήσεις μερικούς βασικούς κανόνες στη διατροφή σου και να αδυνατίσεις. Υπάρχουν; Φυσικά!

H συγκλονιστική φωτογραφία ενός παιδιού που σαρώνει στο Facebook

Η ιστορία πίσω από την συγκλονιστική 
φωτογραφία δεν είναι γνωστή. 
Ωστόσο η εικόνα έχει συγκινήσει χιλιάδες χρήστες στο Facebook. Ένα μικρό παιδάκι, κρατώντας τα χέρια των γονιών του, περπατά στους διαδρόμους...

ενός νοσοκομείου, φορώντας μια μπλούζα που γράφει ένα συγκινητικό μήνυμα: ”Νίκησα τον καρκίνο”. Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνοντας τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, ένα πραγματικό μάθημα ζωής για όλους μας, και έχει κάνει χιλιάδες ανθρώπους να δακρύσουν. Δείτε την εικόνα. 

Πηγή:Yahoo OMG

Οι Ελληνίδες με την ωραιότερη «πίσω» κίνηση σε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα!

Μα τι έχουν πάθει όλα αυτά τα κορίτσια και δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία μας; Στα ύψη ακόμα η θερμοκρασία και η "πίσω όψη τους" την ανεβάζει ακόμα παραπάνω! Δεν μας αφήνουν λεπτό να... χαλαρώσουμε!
Σε πρώτο πλάνο είναι πάντα τα καλογυμνασμένα τους οπίσθια! Τόσες ώρες γυμναστήριο μην πάει χαμένο! Είναι εμφανέστατο βέβαια το ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις βραζιλιάνες καλλονές που έχουν το όνομα! Οι δικές μας έχουν τη χάρη και με το παραπάνω…
Λίγες φώτο αρκούν για να σας φουντώσουν και να σας κάνουν να μην χαλαρώσετε ούτε στιγμή! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ...
Πηγή:tromaktiko


Με 153 ψήφους υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2014 – 142 «όχι» και ένα «παρών»

Με 153 ψήφους υπέρ, έναντι 142 κατά και ένα «παρών», υπερψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2014, με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να...
δίδουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Κατά του νέου προϋπολογισμού τάχθηκαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, πλην του Γιώργου Κασαπίδη που δήλωσε «παρών». Από την ψηφοφορία απουσίαζε ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε διεργασίες του ΝΑΤΟ στις ΗΠΑ.
koolnews.gr
Πηγή:tromaktiko

«ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ»

«ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ – Η Ισλανδία διαγράφει χρέη νοικοκυριών από στεγαστικά!
Μια άκρως σημαντική είδηση που ήταν πρώτη σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ήταν από τις πρώτες ειδήσεις, πλην φυσικά των ελληνικών!
Γιατί εδώ δεν νοιάζεται κανένας ποιος ζει ποιος πεθαίνει.
Αν αυτός που χρωστάει καταστράφηκε και κοιτάζει τον… ήλιο με τη φαμίλια του νηστικιά και παγωμένη.
Οι βουλευτάδες ….βολεμένοι μια χαρά ψηφίζουν κάθε «κατραπακιά» που τους λένε σε βάρος του λαού γιατί αυτούς δεν τους αγγίζει …τίποτε.
Που θα πάει όμως , δε γίνεται κάποτε θα γίνει… ξαστεριά και τότε…. κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Μόνο μη τολμήσουν τώρα στις γιορτές να εμφανισθούν πουθενά για… ευχές.
Ως τα κανάλια που είναι άνετα και ασφαλή …καλά είναι.

 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

«Οι πολίτες φταίνε που πεθαίνουν από τα μαγκάλια» !!!!!!!!!
Τον απλό πολίτη που δε διαθέτει κοινή λογική, κατηγόρησε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί μαγκάλια για…. να ζεσταθεί επειδή δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το ρεύμα του ή για να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio1d.gr και στην εκπομπή «Όλα στην φόρα» του Ντήν Βουλκίδη και της Βάσιας Μπάρμπα, ο κ. Ταμήλος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει ευθύνη.
ΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ …..ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ.
Αν … «πέσει» όμως στα χέρια του απλού πολίτη που δε διαθέτει την κοινή λογική τότε θα δούμε… «πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος»
Γιατί ο  κ.Ταμήλος είπε πως δεν του φτάνουν δυό χιλιάρικά το μήνα .
Μάλιστα κ. Ταμήλο οι πολίτες φταίνε που πεθαίνουν αλλά όχι από τα μαγκάλια ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ  ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!

 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΕΛΟΣ στις συντάξεις από το 2016;;;
Ασφαλιστικό κραχ το 2016 προβλέπει μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ που περιγράφει τις επιπτώσεις της πολυετούς ύφεσης σε συνδυασμό με τη γήρανση του πληθυσμού. Έτσι, επιβεβαιώνονται τα εφιαλτικά σενάρια για συντάξεις των 300 ευρώ σε όλους στις οποίες θα προστίθενται κάτι «ψιλά» ανάλογα με τις εισφορές καθενός. Το γεγονός ότι δεν γίνεται τώρα κάποια παρέμβαση τώρα δεν σημαίνει κάτι για τη σταθερότητα του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά απλώς διάθεση αποφυγής του πολιτικού κόστους σε μια περίοδο, ατύπως, προεκλογική.
«Ξεμένει» από... έσοδα το Ασφαλιστικό το 2016. Σύμφωνα με τη μελέτη (η οποία θα δημοσιοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου) τα έσοδα από τις ασφαλιστικές εισφορές και την κρατική επιχορήγηση δεν θα επαρκούν από το 2016 για να καλύψουν τις υποχρεώσεις για τις πληρωμές των συντάξεων στους συνταξιούχους.
ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΦΘΑΝΟΥΝ.
Οπότε οι άλλοι ας …κουρεύονται.
 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Παρά την κρίση οι ενδιαφερόμενοι για τους Δήμους και τις Περιφέρειες άρχισαν εδώ και καιρό τις κινήσεις
Στην Ήπειρο η κινητικότητα είναι έντονη (μεγαλύτερη κι από αυτή των εργαζομένων από την …κυβέρνηση) και οι περισσότεροι νύν Δήμαρχοι δήλωσαν ότι θα ξαναείναι υποψήφιοι, όπως κι ο Περιφερειάρχης.
Όμως κι εκείνοι οι νυν δήμαρχοι που δεν δήλωσαν …ακόμη οι περισσότεροι θα είναι υποψήφιοι, όπως η
Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραίμη-Μπότση .
Η οποία φαίνεται περίμενε να βάλει μπροστά και το μεγάλο έργο της αποχέτευσης στην Παραμυθιά και να μην έχει έτσι «εμπόδια» μπροστά της.
Ο μόνος μέχρι τώρα που εδώ και καιρό δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος είναι ο Δήμαρχος Ζίτσα Δ. Ρογκότης.
Καλά εκεί θα έχουμε τους περισσότερους υποψηφίους.
Στο Ζαγόρι Ο Γ. Συκοβέλος τα «βρήκε» με τον Β. Σπύρου και ο νύν Δήμαρχος που δεν φαινόταν να ανησυχεί τώρα προσπαθεί να …μαντέψει αν η επιλογή του Γ. Συκοβέλου «κρύβει» κάτι …παραπάνω.
Εκεί που είχε καταφέρει να τα «ξαναβρεί» με τον Παπαχρήστου ο οποίος μάλλον δεν θέλει να ξανα είναι υποψήφιος κι αν γίνει αυτό….
Στο Μέτσοβο ο Ν. Τσομπίκος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις …παράπλευρες  απώλειες ενώ ακούγονται και διάφορα για… ανανέωση!!!!
Καλά στα Γιάννινα νατο θυμάστε ότι θα έχει ….μεγάλη «πλάκα».
Περιμένετε λίγες μέρες και θα σας πούμε …νεώτερα για κάτι πολύ…ενδιαφέρον.
Όπως άκρως ενδιαφέρουσα είναι η κινητικότητα από την αντιπολίτευση στην Περιφέρεια.
«Πιέζεται» … «λύση» την οποία θεωρούν ικανή να σταθεί απέναντι στον Καχριμάνη.
Θα τα καταφέρουν όμως;



Χωρίς τέσσερις στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ




  
Mε προπόνηση επί θρακιώτικου εδάφους ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (08/12, 17:15) για την 14η αγωνιστική της Super League.