Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Νίκη του ΑΓΣΙ επί του Κερκυραϊκού με 63-87

Νίκη με 63- 87 πήρε σήμερα η ομάδα του ΑΓΣΙ στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον Κερκυραϊκό. Στην αυλαία του δεύτερου γύρου οι παίκτες του Παναγιώτη Κοντογιάννη έπαιξαν πολύ καλά, ιδίως στην άμυνα και κατάφεραν να πάρουν το 9ο ροζ φύλλο μένοντας αήττητοι στο πρωτάθλημα. 
Πολύ καλή εμφάνιση από τους Αυγερινό και Πανταζή, που οδήγησαν την ομάδα στο σκοράρισμα με 22 και 21 πόντους αντίστοιχα, ενώ καταλυτικοί ήταν οι Πάτρας και Μάκης που κυριάρχησαν στους αιθέρες μαζεύοντας πολλά ριμπάουντ. 

Κατάσχεση προϊόντων παρεμπορίου

Την 13-12-2013 το πρωί στην πόλη της Πρέβεζας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 34χρονο ημεδαπό μικροπωλητή, να  κατέχει και να διαθέτει προς πώληση προϊόντα παραεμπορίου, στερούμενος σχετικής άδειας και παραστατικών εγγράφων.
Κατασχέθηκαν (146) προϊόντα παρεμπορίου (είδη ρουχισμού και αναπτήρες), προκειμένου να καταστραφούν, ενώ σε βάρος του 34χρονου βεβαιώθηκε διοικητική παράβαση από το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.



Συνελήφθη 50χρονος, για κατοχή ναρκωτικών χαπιών

 Συνελήφθη, την 12-12-2013 το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 50χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (25) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ήττα της Τουρκίας στο συνέδριο του ΟΗΕ στη Γενεύη

ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ "ΓΡΑΜΜΗ" ΤΗΣ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ -KΩ-ΡΟΔΟ
Ήττα υπέστη η τουρκική πλευρά στο φόρουμ των θρησκευτικών μειονοτήτων στον ΟΗΕ που έγινε προ δύο εβδομάδων στη Γενεύη.
Παρόντες ήταν και δύο μη Τούρκοι (ο ένας "Έλληνας"), που μονίμως εμφανίζονται ως υποστηρικτές των θέσεων της Άγκυρας, για υποτιθέμενη καταπίεση των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης. Πρόκειται για τον διευθυντή της ΜΚΟ «Ανθρώπινα Δικαιώματα Χωρίς Σύνορα» κ.Willy Fautre και τον γνωστό κ. Παναγιώτη Δημητρά, εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητητίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

Συνάντηση για τα αεροπορικά δρομολόγια της Μinoan

Η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Ηράκλειο της Κρήτης θα είναι γεγονός από τα τέλη Ιανουαρίου. Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Κυβερνήτης κι Αναπληρωτής Διευθυντής της Πτητικής Εκμετάλλευσης της Minoan Air Νικόλαος Τσακίρης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο και τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο για θέματα τουρισμού Νίκο Γκόλα.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η διάθεση για περαιτέρω συνεργασία.

Τι να φάτε για... κοιλιά-σανίδα μέσα σε 1 εβδομάδα

Αν το μέγεθος της κοιλιάς σας αποτελεί το αδύνατό σας σημείο και κάθε βράδυ εύχεστε την επόμενη μέρα να ξυπνήσετε με κοιλιά… σανίδα...  το click@Life σας δίνει τη λύση, προτείνοντάς σας τροφές που πρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε από τη διατροφή σας για να τονώσετε το πεπτικό σας.
Η αυτοπεποίθησή μας εξαρτάται από πολλά πράγματα και η σιλουέτα μας είναι ένα από αυτά, έχοντας τη δύναμη να την ανεβάσει στα ύψη ή να την ρίξει στο… πάτωμα, με το μέγεθος της κοιλιάς να αποτελεί σημαντικό παράγοντα.

ΕΛΣΤΑΤ: Στην 6η χειρότερη θέση η Ελλάδα, όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης των νοικοκυριών



την 6η χειρότερη θέση μεταξύ 30 ευρωπαϊκών χωρών, όσον αφορά τη στέρηση υλικών αγαθών και τις συνθήκες διαβίωσης των νοικοκυριών, ανέβηκε πέρυσι η Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Αυστηρό μήνυμα από το υπουργείο Ανάπτυξης στους αντιπεριφερειάρχες





Στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας θα παραπεμφθούν όσοι αντιπεριφερειάρχες προτρέπουν τους εμπόρους να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και να τα ανοίξουν στις 29 Δεκεμβρίου 2013, προειδοποιεί το υπουργείο Ανάπτυξης.

Ευρωπαϊκή προστασία για την πρώτη κατοικία



Τη στιγμή που η τρόικα φέρεται να επιμένει στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα, η ΕΕ ψηφίζει νόμους για την προστασία των ιδιοκτητών.

Διαπραγματεύσεις μέχρι τέλους με την Τρόικα



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα προκειμένου να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα για την καταβολή της δόσης του 1 δισ. ευρώ και να στρωθεί ο δρόμος για την επόμενη αξιολόγηση στις αρχές του 2014.