Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Μίχος είναι το νέο μέλος στην ιατρική ομάδα της Cosmetic Derma Medicine


Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του ομίλου Cosmetic Derma Medicine στο εσωτερικό και εξωτερικό, με χαρά ανακοινώνουμε την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της κλινικής και την ένταξη στην Ιατρική Ομάδα, του γνωστού Πλαστικού Χειρουργού Δρ Κωνσταντίνου Μίχου.
Ο Δρ Μίχος διακρίνεται για την πολυετή του πείρα στην Ελλάδα και την μετεκπαίδευσή του στη Μεγάλη Βρετανία όπου εκπαιδεύτηκε και εξειδικεύτηκε στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής με πληθώρα περιστατικών στο ενεργητικό του (Ρινοπλαστική, Βλεφαροπλαστική, Γυναικομαστία, Αφαίρεση Σπίλων, Αυξητική στήθους, Ωτοπλαστική, Κοιλιοπλαστική, Λιποαναρρόφηση, Βραχιονοπλαστική, Ανισομαστία, Ανόρθωση μηρών & γλουτών).
Μετά την πολυετή επιτυχημένη του παρουσία στο εξωτερικό, ο Δρ Μίχος επέλεξε τον ιατρικό όμιλο Cosmetic Derma Medicine για να συνεχίσει την καριέρα του στελεχώνοντας το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής και πλαισιώνοντας τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό και Πρόεδρο του Ομίλου καθώς και την Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας.
Και οι τρεις έχουν κοινό τόπο καταγωγής τα Ιωάννινα και είναι πολύ ευτυχείς για αυτή τη συνεργασία.
Λίγα λόγια για τον ιατρικό όμιλο Cosmetic Derma Medicine:
H COSMETIC DERMA MEDICINE είναι ένα πρωτοποριακό κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα με ένα εύρος υπηρεσιών που περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής.
Το Cosmetic Derma Medicine Μedical Group δημιουργήθηκε από τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, επιστημονικό συνεργάτη Νοσοκομείο «Α. Συγγρός» & επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και laser της Κλινικής και τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό, μέλος της ISHRS, επιστημονικό διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Μαλλιών. 
Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί κανείς να ενημερωθεί πλήρως και να επιλέξει τις πλέον σύγχρονες θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η κοσμητική δερματολογία και πλαστική χειρουργική.
Η Cosmetic Derma Medicine στεγάζεται σε έναν μοντέρνο χώρο 1.200 τμ. υψηλών επιστημονικών προδιαγραφών αλλά και αισθητικής, στην περιοχή του Χίλτον (Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5), όπου η αισθητική ιατρική εφαρμόζεται σε όλο το εύρος της, καθώς τη Δερματολογία και την Πλαστική Χειρουργική πλαισιώνουν τμήματα Διατροφολογίας – Διαιτολογίας, αισθητικής Οφθαλμολογίας και αισθητικής Οδοντιατρικής.
www.cosmeticdermamedicine.gr
Τηλ. 210 6980451



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου