Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ηπείρου με τους ελεύθερους επαγγελματίες για το νέο φορολογικό νόμο

Εκτενή συζήτηση για τις σοβαρές επιπτώσεις του νέου φορολογικού νόμου (Ν. 4174/2013) με τα επιβαρυντικά πρόστιμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους λογιστές είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ιωαννίνων, καθώς και μέλη Σωματείων Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Ο Περιφερειάρχης αναγνώρισε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και ο κλάδος των ελευθέρων επαγγελματιών, υπογραμμίζοντας τα επιβαρυντικά σημεία του νέου φορολογικού νόμου. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε: "Δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί άλλο. Δεν μπορεί ο κόσμος να τα αντέξει όλα αυτά. Ουσιαστικά με ένα λάθος κλείνει μια επιχείρηση. Δεν μπορεί να ακολουθηθεί η λογική 'Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι'. Κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε και θα στείλουμε σχετικά έγγραφα στο αρμόδιο Υπουργείο".
Εκ μέρους της Ο.Ε.Β.Ε Ιωαννίνων παραδόθηκε ψήφισμα στον κ. Καχριμάνη, με το οποίο οι ελεύθεροι επαγγελματίες ζητούν, μεταξύ άλλων, την κατάργηση άρθρων του φορολογικού νόμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου