Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» για την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών

 «Επιτακτικό είναι το αίτημα για ανανέωση συμπεριφορών και πρακτικών στο Δήμο μας»
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κος Άρης Μπαρτζώκας ευχαριστούμε θερμά τους περίπου 4.000 πολίτες του Δήμου Ιωαννιτών που με την ψήφο τους και την προσωπική τους υπέρβαση έδωσαν στην παράταξή μας το ποσοστό του 8,30%, το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει πάρει ανεξάρτητη παράταξη μέχρι σήμερα. Η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο με 2 δημοτικούς συμβούλους σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την παράταξή μας και για την πόλη.

Παράλληλα, συγχαίρουμε τις παρατάξεις «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» και «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών» και τους επικεφαλής τους Νίκο Γκόντα και Θωμά Μπέγκα για την πρώτη και δεύτερη θέση που επέτυχαν στις Δημοτικές Εκλογές.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι, τηρώντας τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, δεν θα προτρέψουμε τους πολίτες να ψηφίσουν κάποια συγκεκριμένη από τις δύο παρατάξεις καθώς πιστεύουμε ότι οι ψηφοφόροι μας είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι πολίτες. Όμως προτρέπουμε εντόνως τους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος και στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών καθώς η συμμετοχή σ’ αυτές αποτελεί καθήκον μας και μας καθιστά ενεργούς πολίτες του Δήμου μας.
Τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής έδειξαν ότι για ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας το αίτημα για ανανέωση συμπεριφορών και πρακτικών στο Δήμο μας είναι επιτακτικό. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βαδίσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση προτρέπουμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου