Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Πώς θα ψηφίσουν ετεροδημότες, ένστολοι και ναυτικοί σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές



Σε διευκρινίσεις σχετικά με το πώς θα ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου οι ετεροδημότες, οι ένστολοι και οι ναυτικοί προέβη το υπουργείο Εσωτερικών.

Το σταφύλι κατά του καρκίνου του προστάτη



Ο σπόρος από το σταφύλι περιέχει συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη.

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ακρίβεια!!



Πληρώνουμε τρεις φορές πιο ακριβά για τα ίδια προϊόντα από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Παρά το γεγονός ότι το εισόδημα του μέσου Έλληνα πολίτη μειώθηκε κατά τουλάχιστον 30% λόγω των μνημονιακών πολιτικών, το καλάθι της νοικοκυράς στην Ελλάδα εξακολουθεί να είναι το ακριβότερο στην Ευρώπη.

Σπάνιο άγαλμα του θεού Απόλλωνα ανακαλύφθηκε μυστηριωδώς στη Λωρίδα της Γάζας!!



Ένα σπάνιο άγαλμα του Έλληνα θεού Απόλλωνα, που ήταν χαμένο επί αιώνες, βρέθηκε μυστηριωδώς στη Λωρίδα της Γάζας, όμως αμέσως κατασχέθηκε από την αστυνομία και πλέον δεν είναι γνωστό που βρίσκεται.

Καπερνάρος, Κικίλιας και Ρεπούση οι βουλευτές που έβγαλαν τα εκατομμύρια στο εξωτερικό



Το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση του αναφορικά με τους βουλευτές που εντοπίστηκαν να έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικών υποδεικνύει τους Βασίλη Καπερνάρο (ΑΝΕΛ), Βασίλη Κικίλια (ΝΔ) και Μαρία Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ), καθώς και τις συζύγους των βουλευτών Νίκου Σιφουνάκη και Βασίλη Καπερνάρου.

Προστασία για όσους «καρφώνουν» υποθέσεις της διαφθοράς, αλλά και τους εφοριακούς θέλει το ΥΠΟΙΚ



Μεγαλύτερη ασφάλεια σε όσους παρέχουν πληροφορίες για οικονομικά εγκλήματα και υποθέσεις διαφθοράς, αλλά και τους υπαλλήλους που προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τους παραβάτες θέλει το υπουργείο Οικονομικών.

Οργή λαού στη Μαλακάσα: Εξαγριωμένοι κάτοικοι πυρπόλησαν κουβούκλιο διοδίων !!



Επίθεση στα πλευρικά διόδια στον κόμβο της Μαλακάσας και στις δύο κατευθύνσεις πραγματοποίησε λίγη ώρα πριν τις 8 ομάδα αγνώστων.

Γιατί το facebook είναι μπλε;



Δέκα χρόνια τώρα, δισεκατομμύρια άνθρωποι περιπλανώνται στη συγκεκριμένη σελίδα. Υπάρχουν ακόμη πράγματα που δεν ξέρει κανείς για το facebook και τον δημιουργό του, τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ; Αν κάποιος δεν γνωρίζει γιατί το…

περίφημο σήμα είναι μπλε, ότι μπορεί να δει τη σελίδα… ανάποδα ή δεν έχει ακούσει για το… Σύνταγμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τότε η απάντηση είναι καταφατική.

Βρετανική απάντηση στον George Clooney



Σίγουρα οι Βρετανοί δεν χάρηκαν με τη δήλωσή του να επιστραφούν τα Μάρμαρα στην Ελλάδα.
Ο Independent εκφράζει τη βρετανική δυσαρέσκεια προς τον George Clooney μ» ένα ειρωνικό δημοσίευμα.

«Ξεπαγώνουν» οι πληρωμές για τα εφάπαξ



Σειρά από ρυθμίσεις έκπληξη μπορούν να αξιοποιήσουν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ για να πάρουν γρήγορα τη σύνταξή τους και κυρίως σε ηλικίες που ξεκινούν από τα 55 στο ΙΚΑ και στα στα 60 στον ΟΑΕΕ.

Ιστορίες τρέλας στο ελληνικό δημόσιο: Πώς συμβασιούχοι μονιμοποιήθηκαν με πλαστές βεβαιώσεις -Παραδείγματα



Οργιο παρανομιών με αναληθείς βεβαιώσεις που αποκαλύπτουν ένα πάρτι προσλήψεων με πλαστά δικαιολογητικά, δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τον έλεγχο που γίνεται για να διαπιστωθεί αν όλοι όσοι μονιμοποιήθηκαν με το δίαταγμα 64/2004, γνωστού και ως «διάταγμα Παυλόπουλου», τηρούσαν τις προϋποθέσεις για το χρόνο πρϋπηρεσίας και είχαν πράγματι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το έξυπνο μαξιλάρι που βάζει τέλος στο ενοχλητικό ροχαλητό του συντρόφου αλλάζοντάς τον θέση



Ησυχες νύχτες σε όσους ταλαιπωρούνται από τον θορυβώδη σύντροφό τους, υπόσχεται ένα «έξυπνο» μαξιλάρι το οποίο ανιχνεύει το ροχαλητό του χρήστη και φουσκώνει αναγκάζοντάς τον να αλλάξει θέση.