Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Έως 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τα μικρά φωτοβολταϊκά



Στις προθεσμίες δεν θα δοθούν παρατάσεις λόγω των ανελαστικών χρονοδιαγραμμάτων που θέτει η Ε.Ε. για την εφαρμογή του νέου νομικού πλαισίου.

Απίστευτη τουρκική πρόκληση: Κορβέτα έκανε "βόλτα" σε 4 νησιά των Κυκλάδων



Για άλλη μία φορά, τουρκική κορβέτα επέλεξε ως συντομότερη διαδρομή για την ανατολική Μεσόγειο να περάσει ανάμεσα από την Εύβοια, την Άνδρο, την Κύθνο και την Κέα.

Μικρό καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη σε όλη τη χώρα



Απότομη άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται για αύριο Τετάρτη, αφού ο καιρός θα είναι μάλλον καλοκαιρινός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σε αυτό θα συμβάλει και η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Πανικός σε τράπεζα στην Κρήτη -Κατά λάθος έκρηξη σε τσάντα ασφαλείας γέμισε το κατάστημα με καπνούς και χρώματα



Σκηνές πανικού επικράτησαν στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σητεία όταν εξερράγη κατά λάθος μηχανισμός αποτροπής ληστείας σε ειδική τσάντα μεταφοράς χρημάτων με αποτέλεσμα η τράπεζα να γεμίζει καπνό και χρώματα και τα λεφτά να βαφτούν με ανεξήτιλο μελάνι και να καταστραφούν.

Σάτιρα στο Σότσι: «Κανονίστηκε» ο φταίχτης των λειψών Ολυμπιακών Κύκλων



Όλος ο κόσμος είδε το λάθος στην τελετή έναρξης του Σότσι: Οι πέντε Ολυμπιακοί Κύκλοι έγιναν τέσσερις επειδή ο τελευταίος κόλλησε και δεν άναψε όπως έπρεπε. Υπεύθυνος ήταν ένας τεχνικός και το Διαδίκτυο πείστηκε εύκολα ότι το λάθος ήταν προς θάνατον...

Έπαιξε 900 ευρώ στο Στοίχημα ... και μετά πήγε να το σκάσει!



Έναν πρωτότυπο τρόπο για να... βγάλει χρήματα σκέφτηκε ένας 19χρονος πατρινός...

Σάλος με πολιτικό: Τον βρήκε η σύζυγος να ερωτοτροπεί με νοσοκόμα!!!



Τι και αν είναι 90 χρονών και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με καρκίνο στους λεμφαδένες -ο ίδιος είχε παραδεχθεί τον Μάιο του 2012 πως «δεν του μένει πολλή ζωή». Αυτό δεν τον εμποδίζει να ερωτοτροπεί με τη νοσοκόμα του.

Νέο σκάνδαλο με διατροφικά σκευάσματα στο ΙΚΑ



Κύκλωμα στην Κρήτη χρησιμοποιούσε φωτοτυπημένες ιατρικές γνωματεύσεις και εισέπραττε από το ΙΚΑ τεράστια ποσά για σκευάσματα διατροφής, βάζοντας μέσα το Ίδρυμα εκατομμύρια ευρώ.

Έκλεισαν την πόρτα στην ελπίδα: Το τμήμα Φυσικής ΑΠΘ αρνείται την εισαγωγή σε τυφλό αριστούχο



Tην άρνηση του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ να δεχθεί ως φοιτητή αριστούχο τυφλό μαθητή της τρίτης λυκείου, με διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς και με αργυρό μετάλλιο σε μαθηματική ολυμπιάδα, καταγγέλλει το παράρτημα Μακεδονίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, με ανακοίνωσή του, την οποία απέστειλε την προηγούμενη Τετάρτη και προς τον υπουργό Παιδείας.

Ακίνητα, σκάφη και εμβάσματα στο εξωτερικό -Ολες οι ύποπτες λίστες που δεν προλαβαίνουν να ελέγξουν οι οικονομικές υπηρεσίες



Δεν προλαβαίνουν οι ελεγκτικές υπηρεσίες να ολοκληρώσουν τους ελέγχους που τους ζητούν οι οικονομικοί εισαγγελείς, αφού ο όγκος με τις λίστες και τους φακέλους που τους δίνονται είναι τεράστιοι.

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφορά στο 1,2% -Κανένα κόμμα δεν πείθει



Τρεις μήνες έχουν μείνει για τη μάχη των Ευρωεκλογών και αυτοδιοίκητων εκλογών και σε δημοσκόπηση της GPO -για λογαριασμό της εκπομπής Ανατροπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega- και όπως προκύπτει, οι πολίτες δεν δείχνουν να πείθονται από την πολιτική κανενός κόμματος.