Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ποια βότανα βοηθούν στην απώλεια βάρους



Ξεκινήσατε δίαιτα; Αυτά τα βότανα μπορούν να βοηθήσουν στο αδυνάτισμα: αποτοξινώνουν, ενεργοποιούν τον μεταβολισμό, καίνε το λίπος.

Ο Μητσικώστας μιμείται τον Σταύρο Θεοδωράκη και είναι καλύτερος και από τον ίδιο τον Θεοδωράκη [βίντεο]



Σε απίστευτο viral εξελίσσεται το βίντεο του Γιώργου Μητσικώστα, που επέστρεψε με νέα εκπομπή στην τηλεόραση και εμφανίστηκε και ως Σταύρος Θεοδωράκης, στην εκπομπή Πρωταγωνιστής – και όχι Πρωταγωνιστές.

Ο «πεθαμένος» που επέστρεψε από τον άλλο κόσμο!



 «Είμαι ζωντανός» φώναξε στους υπεύθυνους του γραφείου τελετών που τον ετοίμαζαν για την κηδεία του...

Νέα δημοσκόπηση: Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ σε βουλευτικές και Ευρωεκλογές



Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για τις εθνικές εκλογές, καταγράφει δημοσκόπηση της METRON ΑΝALYSIS για την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

6 άνεργοι άνοιξαν ένα μαγαζί με «τίμιο φαγητό» στα Κάτω Πετράλωνα και κάνουν θραύση – 4 ευρώ το ακριβότερο πιάτο



Λένε ότι εδώ σερβίρεται η καλύτερη φάβα στην Αθήνα. Μια ποικιλία από ελληνικούς μεζέδες και προϊόντα που δεν έχουν σχέση με πολυεθνικές περιμένει το κοινό από το πρωί ως το βράδυ στο Περιβολάκι που βρίσκεται στην πλατεία Ηούς στα Κάτω Πετράλωνα, υπηρετώντας τις αρχές της αλληλέγγυας οικονομίας.

Του έδωσαν μία μόνο χαρτοπετσέτα στα McDonald’s και εκείνος τους μήνυσε για «συναισθηματική κατάρρευση»



Ο Webster Lucas, ένας κατά τα άλλα αδιάφορος άνθρωπος, επέλεξε τα McDonald 's για το γεύμα του. Οταν η εργαζόμενη στο ταχυφαγείο του έδωσε, μαζί με τη παραγγελία του, μία μόνο χαρτοπετσέτα εκείνος τους έκανε μήνυση!

Ενας ευρηματικός Ελληνας: Εφτιαξε αγωνιστικό μηχάνημα για αγρότες που κάνει θραύση -Ιδού η Ford...Φρέζα



Το δημιούργημά του κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Και όχι άδικα, βέβαια, αν σκεφτεί κανείς πως μπόρεσε να κατασκευάσει την πιο αγωνιστική φρέζα, ίσως, και σε όλο τον κόσμο.

Τα μυστικά των γαλακτοκομικών με χαμηλά λιπαρά



Αποτελούν ίσως τη μεγαλύτερη κατηγορία light προϊόντων. Έτσι συναντάμε τυριά με λιγότερα λιπαρά, ημιάπαχο (1 -2% λιπαρά) ή άπαχο (0% λιπαρά) γάλα ή γιαούρτι. Στην προκειμένη περίπτωση έχει αφαιρεθεί ένα ποσό λιπαρών σε σχέση με τα αντίστοιχα συμβατικά προϊόντα.

Μετά από δυο χρόνια ξεκινά και πάλι η καταβολή εφάπαξ στο Δημόσιο



Από την ερχόμενη Παρασκευή 7 Μαρτίου θα αρχίσουν εκ νέου οι καταβολές εφάπαξ στους συνταξιούχους του Δημοσίου. Μετά από δύο χρόνια αναμονής, το Ταμείο Πρόνοιας του Δημοσίου έστειλε ήδη τα πρώτα 2.410 εντάλματα πληρωμής στην Εθνική Τράπεζα.

Πάτρα: 12χρονο παιδί «έχασε» το μάτι του στην έναρξη του καρναβαλιού



Έχασε τελικά το φως του από το ένα μάτι ο 12χρονος που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού. Το παιδί είχε μεταφερθεί από Σαμαρείτες στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε πρόβλημα στο ένα του μάτι και έβλεπε θολά.

Η γρίπη συνεχίζει να "θερίζει". Στους 65 οι νεκροί



Άλλος ένας άνθρωπος έχασε σήμερα τη ζωή του από τον ιό της γρίπης, ανεβάζοντας σε 65 τον αριθμό των θυμάτων. Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα που έπασχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα και δεν είχαν εμβολιαστεί.

Πάρτι σε δημοτικές επιχειρήσεις -Ξόδευαν δημόσιο χρήμα σε κηδείες και εσώρουχα



Ενα πάρτι απόλυτης αδιαφάνειας φαίνεται πως είχε στηθεί με τις δημοτικές επιχειρήσεις, καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, πολλές από αυτές αγνοούν τις πέντε επιστολές του υπουργού Γιάννη Μιχελάκη προκειμένου να απογραφούν, ενώ οι συνεχείς έλεγχοι από το ΣΔΟΕ έφεραν στο φως απίστευτες σπατάλες δημοσίου χρήματος, όπως σε... κηδείες και αγορές εσωρούχων.