Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Δημοσκόπηση Κάπα Research - Προβάδισμα 2,5 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές στην περιφέρεια Αττικής - Ανεβαίνει το "Ποτάμι"



Προβάδισμα 2,5 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές στην περιφέρεια Αττικής και προβάδισμα της ΝΔ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις Ευρωκλογές δείχνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Επιβάτες με κλεμμένα διαβατήρια στο χαμένο Boeing



Σε θρίλερ για γερά νεύρα φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση με το χαμένο αεροσκάφος των αερογραμμών της Μαλαισίας, το οποίο έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κοντά στο Βιετνάμ.

Κοπριά και μύγες στην παραγωγή φθηνών γενόσημων



Αμέτρητες μύγες, κοπριά, κάρα που τα σέρνουν βόδια, χωρικοί που σε μια νύχτα γίνονται εργάτες στην παραγωγή γενόσημων: αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την τριτοκοσμική εικόνα της επονομαζόμενης και μεγαλύτερης φαρμακαποθήκης του κόσμου, της Ινδίας, που τροφοδοτεί με εκατομμύρια γενόσημα τις αγορές δεκάδων χωρών του δυτικού κόσμου.

Σοκ στην Καλαμάτα: Ζούσε με το μουμιοποιημένο πτώμα της μητέρας του 1,5 μήνα



Το μουμιοποιημένο πτώμα μιας 87χρονης συνταξιούχου δασκάλας, που είχε πεθάνει από καρδιοαναπνευστική ανακοπή πριν από ενάμιση μήνα, βρήκε την Πέμπτη η Αστυνομία μέσα στο σπίτι της στην Καλαμάτα.

Φθηνότερα ψώνια σε ξένα e-shops -Ποιες χώρες πωλούν ρούχα, παιχνίδια και ηλεκτρονικά σε χαμηλότερες τιμές από ότι στην Ελλάδα



Σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά και να προμηθευτούν προϊόντα που με δυσκολία βρίσκουν στα ράφια της ελληνικής αγοράς, το 36% των Ελλήνων κάνει τις αγορές του μέσω Διαδικτύου. Ομως, όπως αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα, όταν επιλέγουν ελληνικά e-shop καταλήγουν να αγοράζουν τα προϊόντα που επιθυμούν... ακριβότερα. 

Στη Βουλή το λουκέτο 23 Οργανισμών -Τι περιλαμβάνουν οι τροπολογίες για επαναπροσλήψεις, μετατάξεις και εφάπαξ



Tο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατέθεσε χθες το απόγευμα τέσσερις τροπολογίες στο νομοσχέδιο για την κατάργηση 23 φορέων και υπηρεσιών του Δημοσίου, το οποίο θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Θρίλερ με αεροσκάφος της Malaysia airlines -Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα η συντριβή του



Οι αρχές της Μαλαισίας δεν επιβεβαιώνουν ότι το αεροσκάφος της Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες που χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τη θάλασσα της Νότιας Κίνας έχει συντριβεί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Χισαμουντίντ Χουσέιν.

Νέα στοιχεία συνδέουν την παχυσαρκία με τον καρκίνο του παχέος εντέρου



Τα υψηλό σωματικό βάρος σχετίζεται σήμερα με ποικίλα προβλήματα υγείας. Νέα στοιχεία, από έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό PloS One, έρχονται να συσχετίσουν την παχυσαρκία με τον καρκίνο του παχέως εντέρου.

Ημέρα της γυναίκας: Χρόνια πολλά σε όλες!



Χρόνια πολλά στο... ασθενές φύλο όπως συνηθίζουν πολλοί να το αποκαλούν. Μόνο που έχει αποδείξει μέσα στα χρόνια ότι μόνο ασθενές δεν είναι!
Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας!

Τροϊκανοί εκτός ελέγχου. Ζητούν απόλυτη πλειοψηφία για την κήρυξη απεργιών



Δεδομένη θεωρείται πλέον από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, η «δήλωση επαρκούς προόδου» από την τρόικα προς το Eurogroup της Δευτέρας, για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις.