Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αύριο καταβάλλεται το επίδομα θέρμανσης



Πάνω από 24 εκατομμύρια ευρώ θα καταβληθούν αύριο Τρίτη 11 Μαρτίου στους λογαριασμούς 226.546 δικαιούχων επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, σύμφωνα με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη.

Ο ελληνικός καφές ελιξίριο νεότητας για την καρδιά μας



Είναι συνυφασμένος με την παράδοση μας. Αγαπημένη γεύση των μεγάλων αλλά και των νεότερων. Μιλάμε για τον ελληνικό καφέ, ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα του Έλληνα.

Περιμένουν έως και 4 χρόνια να πάρουν τη σύνταξη 375.000 Έλληνες



Στα 3 δισ. ευρώ υπολογίζεται το συνολικό ποσό που θα έπρεπε να καταβάλουν τα ασφαλιστικά ταμεία, αν διεκπεραιώνονταν αμέσως οι εκκρεμείς αιτήσεις για έκδοση συντάξεων και καταβολή εφάπαξ. Ενστάσεις διατυπώνει η τρόικα.

Κλειστά σήμερα και αύριο τα φαρμακεία



Τη συμμετοχή τους στην 48ωρη πανελλαδική απεργία, την οποία έχει προκηρύξει το ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) για την Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Μαρτίου, ανακοίνωσαν από κοινού ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων (ΠΣΦ) και η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ).

Οι παγίδες των αποδείξεων και το τσουχτερό πρόστιμο για όσους πληρώνονται με «μπλοκάκι»



Στις 20 Μαρτίου ξεκινάει η περίοδος της υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων και για τους φορολογούμενος ξεκινάει για ακόμα μία χρονιά το ξεσκαρτάρισμα των αποδείξεων, αφού αν δεν είναι προσεκτικοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα.