Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ρυθμίσεις ανάσα για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια



Σε φάση ρύθμισης μπαίνουν τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τις «ειδικές μονάδες διαχείρισής» τους, που συστήνουν οι τράπεζες. Οι ειδικές μονάδες διαχείρισης των εταιρικών πιστοδοτήσεων θα είναι έτοιμες μέσα στον Ιούνιο και στόχος τους είναι οι ρυθμίσεις να ολοκληρώνονται σε σύντομο χρόνο.

Βρήκε στον πάτο της πισίνας του τον διανομέα εφημερίδων!!



Δεν πίστευε στα μάτια του Πατρινός που ασχολείται και με τα κοινά βλέποντας το "θέαμα" στη μικρή εσωτερική πισίνα που έχει στο σπίτι του!
Ακουσε στις 6 τα ξημερώματα έναν δυνατό θόρυβο, έτρεξε να δει τι συμβαίνει και διαπίστωσε πως ένα μηχανάκι (μαζί με τον αναβάτη) είχε πέσει μέσα!

Ο Ιβάν Σαββίδης θα κάνει κόμμα Ποντίων;



Ο Ιβάν Σαββίδης, ο δραστήριος ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία «έχει μέσα του το σαράκι της πολιτικής». Άλλωστε, το έχει αποδείξει με την δις εκλογή του στην περιφερειακή βουλή του Ροστόφ, αλλά και με την παρουσία του στη Δούμα, με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σενάριο 11ης Σεπτεμβρίου και τρομοκρατικό χτύπημα με το χαμένο Boeing βλέπουν οι ΗΠΑ



Οσο περνούν οι μέρες και οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου Boeing 777 παραμένουν άκαρπες, το ενδεχόμενο να έχει γίνει αεροπειρατεία φαντάζει όλο και πιο ορατό, ενώ, στις ΗΠΑ ήδη υπάρχουν σκέψεις και φόβοι μήπως το αεροπλάνο χρησιμοποιηθεί ως τρομοκρατικό όπλο.

Κλειστά και σήμερα τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα



Ρολά κατεβάζουν και σήμερα τα φαρμακεία, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις του λόγω των απαιτήσεων της Τρόικα για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Παράλληλα, σήμερα θα συνεδριάσει εκ νέου το ΔΣ του ΠΦΣ για να εκτιμήσει την πορεία των διαπραγματεύσεων και να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειές του.

Ξεβούλωσε το νιπτήρα σου σε ένα λεπτό!

Βούλωσε ο νιπτήρας σας;
 Υπάρχει λύση, και χωρίς να φωνάξετε τον υδραυλικό..
Ένα προϊόν από το φαρμακείο του σπιτιού μας κάνει την δουλειά
Μία από τις πιο δυσάρεστες δουλειές του σπιτιού είναι να πρέπει να ξεβουλώσουμε τον νιπτήρα- ειδικά αν δεν έχουμε εργαλεία στο σπίτι μας.

Κριμαία: Το 95,5% υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία

«Επιστρέφουμε στην πατρίδα. Η Κριμαία πηγαίνει στη Ρωσία», δήλωσε στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Λένιν της Συμφερούπολης που πανηγυρίζουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ο πρωθυπουργός της Κριμαίας Σέργκι Αξιόνοφ πριν τραγουδήσει, μαζί με το πλήθος και μία χορωδία τραγουδιστών με ναυτικές στολές των ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας τον ρωσικό εθνικό ύμνο.