Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Laser SmartLipo: Λιπόλυση και Λιπογλυπτική με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας Laser

 Η μόνη αναίμακτη, μη επεμβατική μέθοδος λιποαναρρόφησης που θα σας απαλλάξει άμεσα και με ασφάλεια από τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα
 Μια κομψή και σμιλευμένη σιλουέτα δεν είναι πάντα αποτέλεσμα του συνδυασμού της σωστής διατροφής και της γυμναστικής! Kαι αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζουν καλά και οι stars του Hollywood, οι οποίες προχωρούν και σε μη επεμβατικές μεθόδους λιπόλυσης και λιπογλυπτικής. Μάλιστα φήμες στο Hollywood θέλουν stars όπως η Madonna, Britney Spears, Angelina Jolie, Demi Moore, Kim Kardashian να οφείλουν την άψογη σιλουέτα τους  στη συχνή χρήση τέτοιων μεθόδων!
Για ένα τέλειο σώμα αυτό το καλοκαίρι, η Cosmetic Derma Medicine προτείνει την τελευταίας τεχνολογίας μη επεμβατική μέθοδο Laser SmartLipo, η οποία θα σας απαλλάξει από τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα σε μια μόνο επίσκεψη χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου!
Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Επιστημονική Διευθύντρια του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Laser του Cosmetic Derma Medicine Medical Group αναφέρει σχετικά: «Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να ακολουθούμε μια σωστή διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική αλλά το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα να επιμένει.
Οι πιο σύγχρονες θεραπείες λιπόλυσης και λιπογλυπτικής με Laser τελευταίας τεχνολογίας έχουν τη δυνατότητα να στοχεύσουν ακριβώς στο πρόβλημα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία με θεαματικά αποτελέσματα σε μια μόνο επίσκεψη. Το γεγονός ότι πρόκειται για μια αναίμακτη μέθοδο με ελάχιστο κίνδυνο για τον ασθενή καθιστά τη laser λιπόλυση και λιπογλυπτική την πιο γρήγορη, άμεση και ασφαλή θεραπεία για την απαλλαγή από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.»
Τι είναι το laser SmartLipo και ποιά είναι η δράση του;
Το laser Smartlipo είναι ένα ειδικό υποδερματικό Nd-YAG laser το οποίο εφαρμόζεται ακριβώς στην περιοχή συσσώρευσης του λίπους προκαλώντας την θερμική λύση των μεμβρανών των λιποκυττάρων. Ταυτόχρονα μέσω της νεοκολλαγένεσης που προκαλεί μειώνει την κυτταρίτιδα και κάνει σύσφιξη και λιπογλυπτική.
Το laser εισέρχεται στον υποδόριο ιστό και λιώνει το λίπος, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Το φως του laser διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους στις περιοχές της κυτταρίτιδας, κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιξη μέσω  της παραγωγής νέου κολλαγόνου. Με τη laser λιπόλυση χάνουμε πόντους, πετυχαίνουμε σύσφιξη, βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος και η κυτταρίτιδα.
Το Laser Smartlipo μπορεί να εφαρμοστεί σε δύσκολα σημεία συσσώρευσης λίπους ενώ είναι απόλυτα ανεκτό και ανώδυνο και δεν ενέχει κίνδυνο.
Σε τι διαφέρει η laser λιπόλυση – λιπογλυπτική με Smartlipo από την κλασική λιποαναρρόφηση;
Η κλασική λιποαναρρόφηση γίνεται σε κλινική ή χώρο χειρουργείου και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μεγαλύτερος. Με την laser λιπόλυση και λιπογλυπτική η διαδικασία απλουστεύεται, είναι ανώδυνη και πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου. Η laser λιπόλυση με Smartlipo επιτυγχάνει ταυτόχρονα και σύσφιξη, κάτι που δεν γίνεται με την κλασική λιποαναρρόφηση. Μετά τη λέιζερ λιπόλυση γίνεται και αναρρόφηση -απομάκρυνση του περιττού λίπους- με αποτέλεσμα την άμεση απώλεια πόντων και κυτταρίτιδας από την πρώτη ημέρα μετά την εφαρμογή της θεραπείας. Η θεραπεία δεν χρειάζεται επαναλήψεις, μια συνεδρία είναι αρκετή για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην περιοχή που θα εφαρμοστεί. Τα άμεσα ορατά αποτελέσματα αλλά και η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, είναι από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου.
Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται;
Το Laser SmartLipo είναι η ιδανική θεραπεία για περιοχές του σώματος που συσσωρεύουν λίπος όπως οι γλουτοί (ψωμάκια), οι μηροί, τα γόνατα, η κοιλιά και οι βραχίονες. Επίσης εφαρμόζεται με επιτυχία σε περιοχές όπου η κλασική λιποαναρρόφηση αποτυγχάνει όπως το διπλοσάγονο και οι κνήμες (γάμπες).
Πονάει η εφαρμογή laser λιπόλυσης με SmartLipo; Tι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;
Η λιπόλυση και λιπογλυπτική με laser Smartlipo γίνεται με τοπική αναισθησία. Δεν απαιτεί χειρουργείο, ούτε γενική αναισθησία. Είναι επομένως μια ανώδυνη τεχνική που αφαιρεί εύκολα το συσσωρευμένο λίπος από τις περιοχές που θέλουμε. Μετά τη θεραπεία laser λιπόλυσης μπορεί να χρειαστεί για λίγες ημέρες να γίνει χρήση ειδικού κορσέ στην περιοχή. Μετά τη θεραπεία επιστρέφει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Cosmetic Derma Medicine, Bασσιλίσης Σοφίας & Βεντήρη 5, τηλ. 2106980451


ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ π. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Απίστευτες σκηνές στο συνοδικό μέγαρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια δίκης
Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο συνοδικό μέγαρο κατά την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης του αρχιμανδρίτη Ιγνάτιου Σταυρόπουλου της Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου.
Με το άκουσμα της απόφασης των συνοδικών δικαστών που καθήρεσαν τον αρχιμανδρίτη, επικυρώνοντας την πρωτόδικη απόφαση, τόσο ο ίδιος όσο και ο συνήγορός του εξαπέλυσαν ύβρεις και απειλές κατά των μητροπολιτών.
Όπως είπαν στο dogma.gr άνθρωποι που ήταν παρόντες τη στιγμή της έντασης, από την πλευρά του καθαιρεθέντος, ακούστηκαν ακόμη και απειλές περί «φακέλων» οι οποίοι θα αναρτηθούν στα «μανταλάκια» και άλλοι χαρακτηρισμοί τους οποίους αδυνατούμε να μεταφέρουμε.
Αυτό που προκάλεσε αίσθηση στους εκκλησιαστικούς δικαστές ήταν το μένος και η σφοδρότητα της φραστικής επίθεσης που δέχθηκαν, όχι μόνο από τον κατηγορούμενο αλλά και από τον συνήγορο του, τα οποία χαρακτήρισαν μοναδικά στα δικαστικά χρονικά των τελευταίων δεκαετιών.
Ο πρώην πλέον κληρικός σύμφωνα με την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου, σχολίασε στο facebook την απόφαση προαναγγέλλοντας προσφυγή στο ΣτΕ.
«Το Δευτεροβάθμιο πειθαρχικό δικαστήριο επικύρωσε πριν λίγο, την απόφαση του πρωτοβάθμιου, "περί καθαίρεσης", και πλέον αναμένεται η κρίση του Συμβουλίου της Επικράτειας που θα κρίνει την νομιμότητα της όλης διαδικασίας από την αρχή της. Καλή Ανάσταση», έγραψε στην προσωπική του σελίδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως σημείωσαν στο dogma.gr ιεράρχες, έγιναν προσπάθειες μέχρι και την τελευταία στιγμή προκειμένου να διαφανεί κάποιο ίχνος ειλικρινούς μεταμέλειας από την πλευρά του κατηγορουμένου ο οποίος είχε συστηματικά αμφισβητήσει κάθε συνοδική απόφαση αλλά και αυτήν του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου. Πηγή:dogma.gr


Πόσο κινδυνεύουν τα μάτια των χρηστών «έξυπνων» συσκευών;



Αυξημένο κίνδυνο οφθαλμολογικών προβλημάτων αντιμετωπίζουν τα άτομα που κάνουν υπερβολική χρήση «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και tablets, σύμφωνα με προειδοποίηση που εξέδωσε ομάδα Βρετανών οπτικών.

ΟΑΕΔ: Σήμερα η καταβολή των επιδομάτων του Πάσχα



Σήμερα, Παρασκευή, θα καταβληθεί από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), το δώρο Πάσχα 2014 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Δημοσκόπηση: Κεφάλι 3 μονάδων παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ



Στις 3 ποσοστιαίες μονάδες διευρύνει το προβάδισμά του ο ΣΥΡΙΖΑ (19,5% από 15,5% τον Μάρτιο) έναντι της Νέας Δημοκρατίας (16,5% από 15,5% τον Μάρτιο) στην κούρσα προς τις ευρωεκλογές.

Τέλος στις ουρές -Καταργούνται οι βεβαιώσεις αποδοχών από τα ασφαλιστικά ταμεία



Τέλος στις ουρές και την ταλαιπωρία χιλιάδων συνταξιούχων, βάζει η απόφαση του υπουργείου Εργασίας να καταργήσει τη διαδικασία των βεβαιώσεων για τις συντάξιμες αποδοχές από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τι προσόντα πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει ανώτατο στέλεχος στο Δημόσιο



Η διαδικασία για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), θα αποτελέσει πρότυπο για την επιλογή πολιτικού προσωπικού σε καίριες, για τη δημόσια διοίκηση, θέσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο Δημήτριος Τσακνάκης

 Ο μέχρι χθες γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης είναι ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα . 
Ο κ. Τσακνάκης κρίθηκε απολύτως επιτυχημένος σε όλες τις δύσκολες και επιτελικές θέσεις τις οποίες κλήθηκε να αναλάβει κατά το παρελθόν, γεγονός που καταδεικνύει η καθολική αναγνώρισή του από τους συναδέλφους του στο Σώμα.
Μάλιστα οι υφιστάμενοί του υποδέχτηκαν θερμά και με ανακούφιση την επιλογή του ως Αρχηγού, καθώς είναι ένας μάχιμος αξιωματικός, με τεράστια εμπειρία και μεγάλες επιτυχίες. Έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι θα φέρει εις πέρας με επιτυχία και τη νέα δύσκολη θέση την οποία αναλαμβάνει.
Προήχθη σε υποστράτηγο ο Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας Περιφέρειας Ηπείρου
Κωνσταντίνος Τρομπούκης, ο οποίος παραμένει στη θέση του .