Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μέχρι αύριο το δώρο Πάσχα



Μέχρι αύριο Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθεί στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα το δώρο του Πάσχα. Το ποσό ισούται με το μισό μηνιαίο μισθό (ολόκληρο το δώρο) όταν ο εργαζόμενος απασχολείται στην επιχείρηση από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 30 Απριλίου κάθε έτους.

To Google Glass διαθέσιμο για μια ημέρα



Οι Αμερικανοί ενθουσιώδεις της τεχνολογίας θα μπορέσουν να αποκτήσουν το Google Glass στις 15 Απριλίου, μόνο όμως αν η τσέπη τους είναι βαθιά. Η Google προσφέρει τον φορετό υπολογιστή της μόνο για μια μέρα στην τιμή των 1.500 δολαρίων (1.086 ευρώ).

Ερχονται 720 προσλήψεις σε Μετρό, Οδικές Συγκοινωνίες, Πολιτική Αεροπορία -Οι θέσεις εργασίας και τα προσόντα που απαιτούν



Συνολικά 720 θέσεις μονίμων υπαλλήλων στο Δημόσιο από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αναμένεται να προκηρυχθούν εντός του 2014. Συγκεκριμένα, μετά το Πάσχα και μέχρι τέλη του έτους αναμένεται να προσληφθούν 450 στις Οδικές Συγκοινωνίες, 200 άτομα στο Μετρό και 70 ακόμη άτομα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σαρωτικές αλλαγές και μειώσεις σε συντάξεις -Το χρονοδιάγραμμα των ανατροπών



Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές μέχρι το τέλος του έτους στις συντάξεις και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις που έχουν δρομολογηθεί στο ενιαίο ταμείο των μισθωτών θα αποτελέσουν το παράδειγμα για να προχωρήσουν οι περικοπές στις συντάξεις.