Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Δείτε αν ανήκετε στους άνδρες που θα ζήσουν περισσότερο!



Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, υπάρχουν άνδρες με ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «PLoS One», τους δίνει «προνομιακή θέση» έναντι των υπολοίπων, αφού ζουν περισσότερο!

Αποκτήστε σκοπό στη ζωή και ζήστε περισσότερο



Περισσότερα χρόνια μπορούν να ζήσουν οι άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν έναν οποιονδήποτε σκοπό στη ζωή τους σύμφωνα με μια νέα αμερικανο-καναδική επιστημονική έρευνα.

Υπογράφηκε η συμφωνία Ελλάδας-Αυστραλίας για χορήγηση βίζας σε νέους



Ύστερα από προσπάθειες δύο ετών, η Ελλάδα υπέγραψε διακρατική συμφωνία με την Αυστραλία για χορήγηση βίζας σε 500 άτομα, ηλικίας 18 έως 30 ετών, με δικαίωμα εργασίας έως ένα χρόνο, ικανοποιώντας ένα αίτημα της ομογένειας που προώθησαν με συνέπεια ομογενειακοί φορείς.

Ρομά έκλεψαν Porsche και την πάρκαραν δίπλα από το... τσαντίρι



Δίπλα από το ένα τσαντίρι, άγνωστοι πάρκαραν μία Porsche, η οποία βρέθηκε μετά από επιχείρηση που έκαναν οι αστυνομικοί στο Ζεφύρι, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Εθνικό πένθος στην Τουρκία -201 νεκροί από έκρηξη σε ορυχείο



Mεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από την έκρηξη σε ορυχείο στην Τουρκία. Ηδη έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 201 ανθρακωρύχων, ενώ περισσότεροι από 400 αγνοούνται.
Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας οι περισσότεροι ανθρακωρύχοι πέθαναν από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ η έκρηξη οφείλεται σε ανάφλεξη, λόγω βραχυκυκλώματος ηλεκτρικού μετασχηματιστή.