Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Δίαιτα: 6 επιστημονικά tips που δεν έχετε ακούσει ξανά



Η απώλεια βάρους είναι πάντα ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Σίγουρα έχετε ακούσει χιλιάδες φορές τις γνωστές συμβουλές περί αδυνατίσματος. Πόσα από αυτά όμως ισχύουν και πόσα είναι απλά μύθος;
Διαβάστε τα πιο νέα επιστημονικά tips για δίαιτα που δεν έχετε ακούσει ξανά!

Προσοχή! Δέκα "αθώα" συμπτώματα που απειλούν την ζωή σας



Ένας "απλός" πονοκέφαλος, μια "μικρή" δυσκολία στην όραση, ένας "περιστασιακός" βήχας. Συνηθίζουμε να λέμε ψέμματα ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό σχετικά με διάφορα συμπτώματα κακής υγείας που μας συμβαίνουν, μόνο και μόνο για να αποφύγουμε το στρες του να αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει την κατάσταση.

Σενάρια "μεγάλου συνασπισμού" στο παρασκήνιο. Τα διλήμματα Σαμαρά και οι εισηγήσεις για κάλπες



Με κινούμενη άμμο μοιάζει το πολιτικό τοπίο στη χώρα, μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Η κυβέρνηση επιδιώκει να εξαντλήσει τη θητεία της, εκτιμώντας πως ο σκόπελος της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, το αργότερο στις αρχές του νέου έτους, θα μπορούσε να ξεπεραστεί μέσω διεμβολισμού των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, αλλά και επειδή αρκετοί από τους ανεξάρτητους βουλευτές επιθυμούν να μην χάσουν τις έδρες τους, καθώς γνωρίζουν ότι ενδέχεται να μην επανεκλεγούν.

Σκι στη Σαχάρα -Η πιο τρελή επιχειρηματική ιδέα



Πριν από περίπου 30 χρόνια, ένας επιχειρηματίας στο Νίγηρα διαπίστωσε ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην αγορά. Δεν τον απασχόλησε το γεγονός ότι η εν λόγω έλλειψη υπήρχε για κάποιο λόγο. Ποιος θα ασχολούνταν με το σκι στην έρημο της Σαχάρα; Δεν πτοήθηκε και άνοιξε το κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού για βόλτες στις... χιονισμένες πλαγιές. Στο Νίγηρα πάντα.

Τέσσερις ελληνικές παραλίες στις 100 καλύτερες του κόσμου -Μαγεύουν τα Επτάνησα και το Ελαφονήσι



Ολο τον κόσμο συνεχίζουν να μαγεύουν οι ελληνικές παραλίες, τόσο με την απίστευτη ομορφιά τους, όσο και με τα πεντακάθαρα νερά τους. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως τέσσερις από αυτές συμπεριλήφθηκαν στις 100 καλύτερες στον κόσμο.

Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

                                                                    Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
          Οι αυτοδιοικητικές και οι ευρωεκλογές 2014 τελείωσαν και ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, λες και ζει σε έναν άλλο κόσμο, «περιχαρής» μεταξύ των άλλων δήλωσε σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα:

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής, διοργανώνει πολιτιστική εκδήλωση για τον Κατσαντώνη και Ηπειρώτική μουσική βραδιά

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής, διοργανώνει την πολιτιστική εκδήλωση ''Αντώνης Κατσαντώνης, η ζωή και η δράση του, εποποιία και θρύλος'' και στη συνέχεια, ηπειρώτικο πανηγύρι, το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, ώρα 20.30', στον Προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, ( Πατρ. Ιωακείμ 2 ,έναντι Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου),πλησίον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να σας π ρ ο σ κ α λ έ σ ε ι, στην πολιτιστική εκδήλωση, με το ιστορικής σημασίας, θέμα : ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ- ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ, η οποία θα διοργανωθεί ,την 21η Ιουνίου 2014,ημέρα Σάββατο και με ώρα έναρξης 20:30 μ.μ., στον Προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας Αττικής ( Πατρ. Ιωακείμ 2 ,έναντι Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου),πλησίον ΗΣΑΠ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

Εκπαίδευση μελισσοκόμων για την τριετία 2014-2016

Επιχορήγηση του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ με ποσό ύψους 300.000 € για την υλοποίηση ταχύρυθμων προγραμμάτων εκπαίδευσης μελισσοκόμων, στο πλαίσιο εφαρμογής του
τριετούς μελισσοκομικού προγράμματος 2014 - 2016.

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η υπ’ αριθμ. 1078/71082/30-05-2014 απόφαση, με την οποία καθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και γενικότερα οι λεπτομέρειες εφαρμογής της δράσης 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων», στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας, για τα έτη 2014 – 2016.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι τροφές που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξαναφάτε

Πολλά είναι τα διατροφικά ατοπήματα που κάνουμε καθημερινά και που έχουν επιπτώσεις στην υγεία μας.
Η άγνοια των αρνητικών τους συνεπειών μας ωθεί στη συνεχή κατανάλωσή τους, η οποία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. Για το λόγο αυτό, σας παρουσιάζουμε 7 τροφές που δεν πρέπει ποτέ να ξαναφάτε, καθώς επίσης και τους λόγους για τους οποίους αυτές είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό μας.