Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η απίστευτη ζωή του εφοπλιστή με το καρτέλ ηρωίνης σε βίλα της Φιλοθέης



Ανθρωπος της νύχτας με μετοχές σε γνωστό μπαρ των Βορείων Προαστίων και πρόσωπο εθισμένο στον τζόγο ήταν ο Μάκης Γιανουσάκης που κατάφερε να σοκάρει όλη την Ελλάδα, όταν την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη από τις Αρχές ως ο εγκέφαλος του μεγαλύτερου καρτέλ ηρωίνης στη χώρα.

Βιβλίο Νίκου Ζήγρα: Τι γράφει για τον Ακη, την άπληστη Αντουανέτα που ήθελε γκόμενο υπουργό και τον χαμένο... ανδρισμό



Στοιχεία-φωτιά για το μεγάλο σκάνδαλο της μίζας στα εξοπλιστικά αλλά και γαργαλιστικές λεπτομέρειες γύρω από τις ζωές των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης αποκαλύπτονται στο βιβλίο που ετοιμάζεται να εκδώσει ο Νίκος Ζήγρας , εξάδελφος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η ταχύτερη αστυνομία στον κόσμο!!



Οι αστυνομικές αρχές του Ντουμπάϊ ψοφάνε για δημοσιότητα μιας και σε κάθε ευκαιρία που τους δίνετε προβάλλουν τον διάσημο στόλο περιπολικών τους.

Απίστευτο θράσος -Δημοτικός υπάλληλος με πλαστό πτυχίο προσέφυγε κατά συναδέλφου του και του έφαγε τη θέση



Θράσος και απίστευτες επινοήσεις. Αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα έλεγχοι στα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν για την πρόσληψή τους στο Δημόσιο χιλιάδες δημοτικοί υπάλληλοι.

Με περιουσιακά κριτήρια θα χορηγούνται τα επιδόματα – Χάνουν το επίδομα όσοι άνεργοι έχουν ακίνητα ή Ι.Χ.



Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών μετά από συζητήσεις με το κλιμάκιο της Τρόικα.

Επιστρέφει ο 13ος μισθός στο Δημόσιο -Θα πληρώνονται μόνο όσοι δουλεύουν



Σημαντικές αλλαγές έρχονται στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων καθώς επιστρέφει ο 3ος μισθός, αλλά μόνο για όσους δουλεύουν. Συγκεκριμένα το δώρο θα συνδεθεί με την παραγωγικότητα και θα το παίρνουν μόνο οι υπάλληλοι που παίρνουν καλό βαθμό στην αξιολόγηση.