Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Μάθε γιατί οι τηγανιτές πατάτες κάνουν κακό στην υγεία μας

Οι τηγανιτές πατάτες είναι το πιο δημοφιλές γρήγορο φαγητό σε όλες τις ηλικίες. Είναι πεντανόστιμες, συνδυάζονται με κάθε είδους σως και με οτιδήποτε τρώγεται. 
Η αλήθεια είναι, όμως, πως πρέπει να τις αποφεύγουμε όσο περισσότερο μπορούμε, γιατί οι βλαβερές συνέπειες στον οργανισμό μας είναι πολλές.
Το τηγάνισμα σε μία πατάτα, την μετατρέπει άμεσα σε ανθυγιεινή «βόμβα» που μπορεί να προκαλέσει με την πάροδο του χρόνου: καρκίνο, καρδιαγγειακά προβλήματα και διαβήτη.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση

Η κοινωνία δεν αντέχει τη λήψη νέων μέτρων, ούτε την εφαρμογή των προαπαιτούμενων για την αύξηση του χρέους – Διότι μείωση δεν θα δούμε ποτέ... 
Νέο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση προκαλεί η λίστα των δώδεκα προαπαιτούμενων που πρέπει να περάσουν από τη Βουλή μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» για την εκταμίευση των δύο δόσεων.

Τα δέκα οφέλη της ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗΣ κανέλας!

Μυρίζει υπέροχα και δίνει απίστευτη γεύση σε φαγητά και γλυκά. Η κανέλα εκτός από θαύματα στη μαγειρική, κάνει και θαύματα στον οργανισμό μας. Τα οφέλη της είναι πολλαπλά.
Πάμε να τα δούμε ένα-ένα:
1. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση
2. Βοηθά στο να νικήσετε τους πόνους της περιόδου
3. Ελέγχει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Η καταιγίδα τώρα αρχίζει

Επόμενος μεγάλος στόχος τους δεν είναι η Κωνσταντινούπολη ή η Βόρεια Αφρική αλλά η Ρωσία και συγκεκριμένα η Τσετσενία...
 Η πρώτη τραπεζική χρεοκοπία συντελέσθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στην Βουλγαρία με την КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА, την πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική τράπεζα στην Βουλγαρία μετά τις τέσσερις ελληνικών συμφερόντων.