Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τέσσερις λόγοι να πιείτε καφέ πριν κάνετε γυμναστική



Ο καφές είναι για πολλούς μια καθημερινή συνήθεια και η συμβολή του στην υγεία μας έχει μελετηθεί εκτενώς από τους επιστήμονες.
Πρόσφατη ισπανική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism έδειξε ότι μια μικρή δόση καφέ μπορεί να βοηθήσει έναν αθλητή να κάψει περισσότερες θερμίδες ακόμη και τρεις ώρες μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Παράταση της κατάθεσης φορολογικών δηλώσεων για 2 εκατ. Έλληνες



Σίγουρη θεωρείται πλέον η παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις, καθώς λίγες ημέρες προτού λήξει η προθεσμία έχουν υποβληθεί περίπου 3,1 εκατομμύρια δηλώσεις από το σύνολο των 5,8 εκατομμυρίων που εκτιμάται ότι θα πρέπει να υποβληθούν φέτος.

Η απίστευτη πατέντα που χρησιμοποιούν ιδιοκτήτες ΙΧ υψηλού κυβισμού για να γλιτώνουν το τεκμήριο



Όχι που δεν θα έβρισκε ο Έλληνας μια... πλάγια λύση για να γλιτώσει την πληρωμή του τεκμηρίου για το ΙΧ που διαθέτει. Ειδικά εκείνοι που έχουν στην κατοχή του αυτοκίνητο υψηλού κυβισμού.

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν: Υπάλληλος κατήγγειλε υπόθεση διαφθοράς και υπέστη 50% μείωση μισθού



Η Διεθνής Διαφάνεια - Ελλάς έφερε χθες στο προσκήνιο μία απίστευτη υπόθεση στην οποία υπάλληλος καθαριότητας υπέστη μείωση μισθού 50% επειδή κατήγγειλε περιστατικά αδιαφάνειας στην υπηρεσία του.