Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ποιο όργανο του σώματος αποκαλύπτει τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ



Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, πάνω από 35 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο πάσχουν από κάποια μορφή άνοιας. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2013 και να τριπλασιαστεί μέχρι το 2050.

Πέθανε ο ασθενής που κατήγγειλε καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού για "φακελάκι"



Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο καρδιοπαθής ασθενής που κατήγγειλε τον διευθυντή της καρδιοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για χρηματισμό.

Παουλόβνια -Τι είναι αυτό το δένδρο που θεωρείται καλλιέργεια του μέλλοντος και δίνει έως και 12.000 ευρώ το στρέμμα



«Χρυσό» αποδίδει η καλλιέργεια της παουλόβνιας, ενός φυλλοβόλου δένδρου το οποίο παράγει ένα πανάκριβο ξύλο το οποίο αναπτύσσσεται εξαιρετικά γρήγορα. Η εναλλακτική αυτή καλλιέργεια θεωρείται από τις πλέον προσοδοφόρες καθώς μπορεί να αποδώσει από 3.200 ευρώ έως 12.000 ευρώ το στρέμμα, ανάλογα με την ποιότητα του ξύλου, χώρια τα όποια έσοδα μπορεί να έχει ο παραγωγός από την πώληση των καυσόξυλων. 

Σε επτά φορολογικούς παραδείσους είναι κρυμμένα 5,8 τρισ. ευρώ



Ενας 27χρονος Γάλλος οικονομολόγος ο Γκαμπριέλ Ζουκμάν του London School of Economics κατάφερε με την έρευνα του να υπολογίσει το αστρονομικό ποσό των αφορολόγητων 4,7 τρις. ευρώ που είναι κρυμμένο σε επτά φορολογικούς παραδείσους.