Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Γέννησε και άφησε το μωρό της στην ντουλάπα να πεθάνει



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι νεαρή γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί της και το κράτησε για δύο μέρες στην ντουλάπα, μέχρι να πεθάνει. Το νεογέννητο μωρό της άφησε να πεθάνει μία Ελληνίδα, 37 ετών στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 3% έναντι της ΝΔ



Με διαφορά 3% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρίας Pulse για το bankingnews.gr.

Τα συμπτώματα 9 σοβαρών παθήσεων που φαίνονται στα μάτια σας



Πολλές νέες έρευνες που δημοσιεύονται τα τελευταία χρόνια, καταδεικνύουν ότι η κατάσταση των ματιών μας μπορεί να «προβλέψει» σοβαρά προβλήματα υγείας και ασθένειες, πριν ακόμη εκδηλωθούν.

ΟΓΑ: Σήμερα η 2η δόση των οικογενειακών επιδομάτων



Σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουλίου καταβάλλεται η 2η δόση των οικογενειακών επιδομάτων του 2014 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) και οικογενειακών επιδομάτων που αφορούν αναδρομικά το έτος 2013.

Σε δέκα ημέρες η πληρωμή των ζημιών -Ολες οι αλλαγές στην ασφάλιση των ΙΧ



Δέκα αλλαγές στη νομοθεσία για την υποχρεωτική ασφάλιση των οχημάτων κάνουν πιο αυστηρό το πλαίσιο για τους ανασφάλιστους οδηγούς, αλλά και φέρνουν πιο γρήγορα, σε 10 ημέρες, τις πληρωμές των ζημιών στο ΙΧ.

Ουκρανία, Ρωσία, φιλορώσοι αυτονομιστές: Ποιος και γιατί «δολοφόνησε» τους 298 επιβαίνοντες



Το μόνο αδιαμφισβήτητο δεδομένο μέχρις στιγμής είναι ότι 298 ψυχές θυσιάστηκαν στον Ουκρανικό εμφύλιο. Χωρίς να έχουν την παραμικρή εμπλοκή με κάποια από τις δυο πλευρές. Σίγουρο, επίσης, θεωρείται ότι ότι το boeing της Μalaysia που εκτελούσε την πτήση Αμστερνταμ - Κουάλα Λουμπούρ κατερρίφθη από έναν εξελιγμένο πύραυλο εδάφους-αέρους. Αγνωστο, ωστόσο, παραμένει ποιού το δάχτυλο «πάτησε τη σκανδάλη».