Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Εφοριακός και λογιστής ζητούσαν φακελάκι 650.000 ευρώ από επιχειρηματία για να κλείσουν την εταιρεία του



 «Μπουμπούκι» αποδείχθηκε μια 57χρονη υπάλληλος της ΔΟΥ Ψυχικού η οποία σε συνεργασία με έναν λογιστή ετοιμάζονταν να πάρουν φακελάκι ύψους 650.000 ευρώ από 80χρονο επιχειρηματία για να τον «βοηθήσουν» να κλείσει την επιχείρησή του.

Αγωνία για τους 87 Ελληνες στη Λιβύη: Ολο το σχέδιο για τη διάσωσή τους



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού πολεμικού ναυτικού στα χωρικά ύδατα της Λιβύης για να επιβιβαστούν στη φρεγάτα «Σαλαμίς» και να αποχωρήσουν από τη χώρα τόσο το προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας όσο και οι Ελληνες που κατοικούν εκεί.

Κάλεσμα σε δανειολήπτες από τις τράπεζες για ευνοϊκή ρύθμιση χρεών ακόμη και κάτω των 1.000 ευρώ

Με τηλεφωνικές κλήσεις οι τράπεζες καλούν τους δανειολήπτες να ρυθμίσουν τις οφειλές από στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια καθώς και πιστωτικές κάρτες, ακόμα και για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ. Προσφέρουν ελκυστικά πακέτα διακανονισμού, που περιλαμβάνουν πάγωμα δόσεων, επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής και μείωση επιτοκίων.

ΣΟΚ! Ο πρ. Διοικητής του Ν.Γρεβενών πυροβόλησε με αεροβόλο το γιο του

Τη σύλληψη του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών που είχε εκδιωχθεί με απόφαση του Μάκη Βορίδη λόγω πλαστού τίτλου σπουδών, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

'Εγκυος πήγε στο νοσοκομείο Γρεβενών να γεννήσει και ο εφημερεύων ιατρός ήταν...σπίτι του -Την έστειλαν σε ιδιωτική κλινική

Για παράβαση καθήκοντος διώκονται τρεις γυναικολόγοι των Νοσοκομείων Καστοριάς και Γρεβενών διότι έδιωξαν επίτοκο που βρισκόταν σε έναρξη τοκετού και χρειαζόταν επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Η Αργεντινή κατέρρευσε -Νέα χρεοκοπία μέσα σε 12 χρόνια

Οι συνομιλίες στη Νέα Υόρκη για τη ρύθμιση του χρέους της Αργεντινής μεταξύ αντιπροσωπείας της χώρας αυτής υπό τον υπουργό της των Οικονομικών Αξελ Κισίλοφ και των πιστωτών τερματίστηκαν χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία.