Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Τέσσερα σημάδια ότι το συκώτι σας υποφέρει



Το συκώτι είναι ένα ζωτικό όργανο του πεπτικού μας συστήματος. Επιτελεί πολυάριθμες σημαντικότατες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι η απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό, η σύνθεση των πρωτεϊνών και η παραγωγή σύνθετων ουσιών που διευκολύνουν την πέψη.

Έκλεψε 220.000 ευρώ που είχε κρύψει ο άντρας της στη σοφίτα



Τα 220.000 ευρώ που είχε κρυμμένα ο 60χρονος σύζυγος της, στη σοφίτα του διαμερίσματός τους, στη Λητή της Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως είχε βάλει στο "μάτι" μια 47χρονη.

Το νέο σύστημα ΦΠΑ: Δεν πληρώνεις αν δεν εισπράξεις



Από 1ης Οκτωβρίου όποιος δεν έχει πληρωθεί του ΦΠΑ για οποιαδήποτε συναλλαγή του είτε με το Δημόσιο είτε με ιδιώτες δεν θα έχει την υποχρέωση να τον αποδώσει μέχρι να εξοφληθεί το σχετικό τιμολόγιο.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το μυστήριο με το βασιλικό τάφο στην Αρχαία Αμφίπολη



Η είδηση για τη μεγάλη ανακάλυψη των αρχαιολόγων στην Αρχαία Αμφίπολη δεν περιορίστηκε εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά έγινε θέμα σε διεθνή πρακτορεία και στα περισσότερα ξένα Μέσα φιλοξενούν φωτογραφίες από την περιοχή, από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και φυσικά τις δηλώσεις για περί ενός «εξαιρετικά σημαντικού» τάφου που αποκαλύφθηκε στη βόρεια Ελλάδα.

Απίστευτη γκάφα: Η Διαύγεια «καρφώνει» τους επιθεωρητές -Ανακοινώνουν online που πηγαίνουν για ελέγχους



Μόνο στην ελληνική πραγματικότητα συμβαίνουν αυτά. Μία ημέρα πριν από τους προγραμματισμένους ελέγχους που έχει σχεδιάσει το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας να πραγματοποιήσει στην περιφέρεια για να εντοπίσει ανασφάλιστα απασχολούμενους, η «Διαύγεια» καρφώνει τους ελεγκτές.

Ερωτήματα για τις διαδικασίες δημοπράτησης των παραλιών στη Μύκονο



Τρεις ημέρες έχουν περάσει από το θάνατο του 10χρονου στο νησί της Μυκόνου κατά τη διάρκεια θαλασσίου σπορ και ακόμα ευθύνες δεν έχουν αποδοθεί.