Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Associated Press: Αυτό είναι το μοναδικό ελληνικό νησί που δεν είχε αύξηση στον τουρισμό του



Πίσω από τη χλιδή της Μυκόνου, τις ανέσεις της Ελούντας, το θαυμαστό Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και κάμποσα άλλα σημεία που έγιναν φέτος το σήμα κατατεθέν των ξένων τουριστών, υπάρχουν και ελάχιστες περιπτώσεις νησιών που δεν κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα του τουρισμού.

Τα εμπόδια στην αποκάλυψη του μυστικού που κρύβει η Αμφίπολη



Φρένο στους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους έκαναν οι αρχαιολόγοι την ανασκαφή στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη βάζει η κατάσταση του τρίτου θαλάμου, αφού, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού αφενός κρίνεται ως πρώτη προτεραιότητα η λήψη των αναγκαίων μέτρων στήριξης και κατά δεύτερον η απομάκρυνση του χώματος θα γίνεται τμηματικά για να μπορέσουν να τοποθετηθούν ασφαλώς τα υποστυλώματα.

Τσίπρας: Ζητάμε εκλογές... χθες -Απέκλεισε συνεργασία με Σαμαρά-Βενιζέλο




Το αίτημα για εκλογές επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη Τύπου που παραθέτει στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Οπως είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητά εκλογές... χθες, καθώς μόνο με νωπή λαϊκή εντολή θα μπορέσει η κυβέρνηση να διαπραγματευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.