Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τα τέσσερα προγράμματα του ΟΑΕΔ για ανέργους που ανοίγουν τον Οκτώβριο



Τέσσερα προγράμματα του ΟΑΕΔ θα ανοίξουν σύμφωνα με το dikaiologitika.gr μέσα στον μήνα Οκτώβριο. Τα προγράμματα αφορούν άνεργους εγγεγραμμένους του Οργανισμού και τα κριτήρια διαφέρουν από πρόγραμμα σε πρόγραμμα.

Η Εγνατία στο αίμα -Η φονική καραμπόλα με τους 5 νεκρούς που σόκαρε την Ελλάδα



Μπορεί η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό να αποκαταστάθηκε και τα περισσότερα από τα συντρίμμια που άφησε η νταλίκα που σκόρπισε το θάνατο και γέμισε την άσφαλτο με αίμα να έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη και και το φορτηγό έπεσε χωρίς ποτέ ο οδηγός τους να φρενάρει πάνω σε σταματημένα αυτοκίνητα και παρέσυρε στο θάνατο πέντε ανθρώπους.

Ψαλίδισμα των συντάξεων έως και 25% -Ποιοι το γλιτώνουν -Ολες οι αλλαγές από 1/1/2015



Κύμα φυγής στη σύνταξη καταγράφεται τη φετινή χρονιά και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς χιλιάδες ασφαλισμένοι επισπεύδουν την έξοδό τους υπό τον φόβο νέων αλλαγών στο Ασφαλιστικό.

Τι αλλάζει με τα τεκμήρια -Ποιοι φορολογούμενοι μπαίνουν στο στόχαστρο



Τα τεκμήρια καταργούνται από το νέο έτος και έρχεται το περιουσιολόγιο, με το οποίο ουσιαστικά οι ελεγκτές Εφορίας δεν θα περιμένουν τη δήλωση για να υπολογίσουν τον φόρο, αφού αυτός θα υπολογίζεται με βάση μια σειρά άλλων κριτηρίων.