Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Το λαχανικό που διαλύει καρκίνο, διαβήτη, υπέρταση και άσθμα



Οι θρεπτικές του ιδιότητες είναι πασίγνωστες και οι γονείς έχουν κάθε δίκιο που προσπαθούν να μάθουν στα παιδιά τους να το αγαπήσουν από μικρή ηλικία.
Και αν οι περισσότεροι γονείς πιστεύουν ότι αυτό το λαχανικό βελτιώνει μόνο την υγεία του μυικού συστήματος, τότε θα ήταν σώφρον να διαβάσουν τις επόμενες γραμμές για να καταλάβουν πόσο πολύ το έχουν υποτιμήσει.

ΟΑΕΔ: Από την Τρίτη οι αιτήσεις για τις 2.500 θέσεις ανέργων του προγράμματος επιχορήγησης Επιχειρήσεων



Την συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών» αποφάσισε η Διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), προκειμένου να καλυφθούν οι 2.500 θέσεις ανέργων, που δεν καλύφθηκαν κατά την προηγούμενη αρχική δημόσια πρόσκληση του προγράμματος.

Associated Press: Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση πολλαπλά τραυματισμένη



Σε μια μικρή αποθήκη χωρίς παράθυρα, μια γηραιά γυναίκα μαζεύει πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται στα σκουπίδια.
Το μέρος στο οποίο βρίσκεται δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που πραγματικά είναι: ένα μέρος όπου σώζονται ζωές.

Σύνταξη από τα 50 για 1,5 εκατομμύριο ασφαλισμένους: Βήμα-βήμα η κατοχύρωση δικαιώματος



Ευκαιρίες για έξοδο στη σύνταξη από τα 50 αλλά και παγίδες που κρύβουν αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 55 στα 67 για πλήρη σύνταξη κρύβουν οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ για περίπου 1,5 παλαιούς (μέχρι 1992) και νέους (μετά το 1993) ασφαλισμένους.