Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δέκα συμπτώματα που φαίνονται αθώα αλλά... μπορεί και να μην είναι



Δέκατα, πονοκέφαλος, βραδινή εφίδρωση και πόνος στο στομάχι. Ίσως όλα αυτά για εσάς να είναι αθώα συμπτώματα, που αποδίδετε σε μία εποχική ίωση, κρυολόγημα ή ακόμη και το άγχος και το φόρτο της δουλειάς.

49.803 προσλήψεις σε ΟΤΑ και υπουργεία -Πότε «ανοίγει» η εφαρμογή για αιτήσεις



Εντός του Νοεμβρίου και το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων από ανέργους που θα προσληφθούν σε υπουργεία, δήμους και περιφέρειες μέσα από το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.
Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με την κατανομή των θέσεων που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, θα προσληφθούν 49.803 άνεργοι.

Καταθέσεις-σοκ για τον πανεπιστημιακό γιατρό που έβαζε «χέρι» σε γυναίκες συναδέλφους του



Πρόστιμο ίσο με τις αποδοχές ενός μηνός. Αυτή ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε σε πανεπιστημιακό γιατρό στην Πάτρα, τον οποίο δύο γυναίκες συνάδελφοί του κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση και χυδαίες και απαξιωτικές εκφράσεις σε βάρος τους στον χώρο της πανεπιστημιακής κλινικής.

Στους ρυθμούς του Εγκέλαδου -Διπλός σεισμός 5,1 Ρίχτερ



Τρόμο μέσα στη νύχτα προκάλεσαν οι δύο σεισμικές δονήσεις με επίκεντρο τον βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο, αναγκάζοντας τους κατοίκους σε Χαλκίδα και Μαλεσίνα να βγουν από τα σπίτια τους.