Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ζήτημα ωρών είναι η ανακοίνωση του υποψηφίου που θα προτείνει η κυβέρνηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



Το Μέγαρο Μαξίμου τηρεί ακόμα και τώρα σιγήν ιχθύος -ούτως ώστε να σταματήσει η ονοματολογία που αποπροσανατολίζει από τα πολιτικά κριτήρια- ενώ για λόγους συμβολισμού ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι λογικό να επιθυμεί ο επόμενος ένοικος της Ηρώδου Αττικού να στέλνει μήνυμα συναίνεσης στην κοινωνία.

Κυβερνητικές πηγές, μιλούν στο iefimerida.gr και εκτιμούν πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Η κυβέρνηση δύναται να ολοκληρώσει τη διαδικασία μέχρι τις 13 Μαρτίου, πλην όμως οι μέρες κυλούν σε βάρος του κύρους του θεσμού.
Το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου παραμένει το μεγαλύτερο φαβορί, ωστόσο στο παρασκήνιο οργιάζουν οι φήμες και για άλλα ονόματα όπως αυτά του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του κ. Μανόλη Δρεττάκη αλλά και της κας Ιωάννας Καρυστιάνη (για τους δύο τελευταίους μιλά κυρίως η «Αριστερή Πλατφόρμα»).
Σημειώνεται ότι μέχρι και χθες, ενώ και φαινόταν ότι είχε κλειδώσει η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου, τελικά τις τελευταίες ώρες, μπήκαν «σφήνα» νέα ονόματα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα μυστήριο γύρω από το τι μπορεί να έχει προκύψει.

Πηγή:
iefimerda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου