Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Καρφιά Στυλιανίδη για πρώην υπουργούς και στελέχη της ΝΔ -Ποιον υπουργό του Σαμαρά «φωτογραφίζει»



 «Ένα καίριο λάθος είναι η μετατόπισή μας από την "ήπια προσαρμογή" του Κώστα Καραμανλή στο "δόγμα σοκ" του Αντώνη Σαμαρά» δηλώνει ο πρώην υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης για την τακτική της Νέας Δημοκρατίας.

Ζήτημα ωρών είναι η ανακοίνωση του υποψηφίου που θα προτείνει η κυβέρνηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



Το Μέγαρο Μαξίμου τηρεί ακόμα και τώρα σιγήν ιχθύος -ούτως ώστε να σταματήσει η ονοματολογία που αποπροσανατολίζει από τα πολιτικά κριτήρια- ενώ για λόγους συμβολισμού ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι λογικό να επιθυμεί ο επόμενος ένοικος της Ηρώδου Αττικού να στέλνει μήνυμα συναίνεσης στην κοινωνία.

Σε θυρίδες, σεντούκια και στρώματα 10 δισ. ευρώ



Σε θυρίδες, σεντούκια και στρώματα βρίσκονται περί τα 10 δισ. ευρώ, από τα 20 δισ. των καταθέσεων που έφυγαν από το τραπεζικό σύστημα από το τέλος Νοεμβρίου έως σήμερα.
Αλλα 6 δισ. περίπου έγιναν τοποθετήσεις σε αμοιβαία κεφάλαια, κυρίως ομολογιακά εξωτερικού, και τα υπόλοιπα τοποθετήθηκαν σε ξένες τράπεζες.

Τρόμος στην Κοπεγχάγη -Διαδοχικές τρομοκρατικές επιθέσεις



Σε κατάσταση σοκ και υπό καθεστώς τρόμου είναι η Κοπεγχάγη τις τελευταίες ώρες. Μετά από την επίθεση σε εκδήλωση για τον Ισλαμισμό, το απόγευμα του Σαββάτου, ακολούθησε δεύτερο «χτύπημα», σε συναγωγή, ενώ τα ξημερώματα η αστυνομία άνοιξε πυρ κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό, σκοτώνοντας τον άνθρωπο που πιστεύεται ότι ήταν πίσω από από τα δύο περιστατικά.